Niclas Wahlgrens mystiska kärleksbesked

Niclas Wahlgren

Att Niclas Wahlgrens uppbrott från ex-frun Laila Bagge var tufft är ingen hemlighet.
Men nu avslöjar Niclas att det kan finnas en ny kärlek i hans liv.

Niclas Wahlgrens, 54, kärleksliv stod verkligen i centrum då det uppdagades att han dejtade tv-profilen Laila Bagge, 47. När paret sedan valde att gå skilda vägar efter fem års äktenskap och födelsen av den gemensamma sonen, Kit, 8, var Niclas inte blyg med att gå ut med sina känslor offentligt.

– Jag blev lämnad. Och det får man acceptera, men jag kan inte säga att det är kul eller bra. Lyckliga skilsmässor, vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan. Visst har jag hört och sett spekulationer som att ”han har nog varit otrogen” eller ”han har nog slagit henne” men det är så långt ifrån jag man kan komma. Det känns viktigt att få säga sanningen bakom vår skilsmässa är att hon tröttnade på mig. Det är väldigt ledsamt, men det är sanningen, sa han då om orsaken bakom skilsmässan.

Niclas Wahlgrens stora förändring

Men på senaste tiden har Niclas, eller i alla fall hans kropp, stått i rampljuset av en helt annan orsak. Sedan separationen från Laila Bagge har nämligen Niclas Wahlgren byggt upp en riktig superkropp – något han tror att han kan tacka det svåra uppbrottet för.

– Efter skilsmässan så gjorde jag en resa. Jag tänker inte längre på vad som saknas i mitt liv eller vad jag skulle vilja ha. Jag är så lycklig just nu och jag tänker njuta av det också. Jag har verkligen ändrat mig totalt på alla plan, säger han till Aftonbladet.

Mystiska orden om kärleken

Men när man frågar Niclas om kärlekslivet efter Laila blir han allt mer kryptisk. Visst är den eftertraktade skådespelaren fortfarande singel – men han erkänner att det finns någon där ute som han har fått upp ögonen för.

– Det finns alltid någon som värmer hans hjärta lite extra, säger han mystiskt.

 

 

Senaste nytt