Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Niclas Wahlgrens ilska efter oväntade tv-erbjudandet: ”Fräckt”

27 jun, 2019 
Niclas Wahlgren
När Niclas Wahlgren tackar nej till ett dejtingprogram blir konversationen med produktionsbolaget en aning stel. Radioprofilen verkar även ta illa upp och delar med sig av händelsen på sitt Instagram-konto.
Annons
Niclas Wahlgren visar upp huset – efter förändringenBrand logo
Niclas Wahlgren visar upp huset – efter förändringen

Niclas Wahlgren, 53, hörs på radiokanalen NRJ och sågs senast i tv-programmet Hela kändis-Sverige bakar.  I november förra året meddelade radioprofilen att han mött kärleken i trebarnsmamman och fitnessprofilen Julia Friberg. Men förhållandet varade inte längre än i bara några månader och i januari bekräftade radioprofilen att romansen var över. Sedan dess har han varit singel.

Niclas Wahlgrens relationsstatus verkar ett produktionsbolag ha uppmärksammat, då en casting-agent skriver och frågar om han vill medverka i ett nytt dejtingprogram som ska spelas in i höst.

Niclas Wahlgrens ärliga ord om tv-erbjudandet

Konversationen mellan de båda tar radioprofilen en skärmdump av och lägger ut på sin Instagram story , där både kanalen och programmets namn är överstruket.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Hej Niclas! Jag castar ett nytt dejtingprogram som ska gå live i höst och man sänder fyra kvällar. Låter det intressant berättar jag gärna mer”, har personen som letar deltagare skrivit till radioprofilen i ett sms.

Annons

”Du tänkte mig som programledare där eller hur menar du?”, svarar radioprofilen då.

”Nja tyvärr inte”, blir svaret tillbaka.

Niclas Wahlgren
Konversationen mellan produktionsbolaget och Niclas Wahlgren.

I ytterligare en Instagram story lägger Niclas Wahlgren ut fortsättningen på konversationen med personen som letar deltagare till det nya programmet. På bilden skriver han tillsammans med en fundersam emoji: ”Och personens svar är väldigt.. proffsigt?”.

I sms-konversationen ser man hur Niclas avböjer att medverka i dejtingprogrammet – och då säger casting-agenten till honom att han ska ”tindra på” och lägger till en vinkande emoji.

”Nej men du vet att dejta i tv är inte riktigt min grej. Och tjejerna som gör sådant är inte heller min grej. Jag träffar gärna folk på annat håll”, skriver han.

”Okej, tindra på du”, får han som svar då.

Svaret verkar få radioprofilen förvånad, då han svarar att det var vågat svarat av produktionsbolaget.

”Fräckt skrivet”, svarar han, varpå castingagenten svarar med enbart en emoji.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Charles Hammarsten/TT, Instagram

Annons