Niclas Wahlgrens familjelycka efter skilsmässan från Laila

Niclas Wahlgren och Laila

Niclas Wahlgren och Laila Bagge skilde sig 2014.
Idag har de delat vårdnad om sonen Kit Wahlgren.
Nu berättar radioprofilen om den stora familjelyckan.

Det forna kändisparet Niclas Wahlgren, 54, och Laila Bagge, 47, fann varandra när de tävlade i samma säsong av Let’s dance. 2010 blev de äkta makar och strax därefter föddes sonen Kit Wahlgren, 8.

Sex år efter bröllopet tog kärleken slut. Eftersom både Laila och Niclas är offentliga personer blev skilsmässan rejält omskriven, vilket tog väldigt hårt på Laila Bagge.

– Även om det är en lycklig skilsmässa, framför allt när vi gjorde det offentligt, var det fruktansvärt jobbigt, för alla har en åsikt om vad som är rätt och vad som är fel. Det bildas förutfattade meningar, sa hon i en intervju med Expressen nyligen.

Laila Bagge och Niclas relation idag

Det är inte förrän på senare dagar som Laila valt att prata öppet om skilsmässan från Niclas. Till en början ville hon att inte uttala sig alls, för sonen Kits skull.

– Det var så mycket spekulationer och folk är väldigt snabba med att döma, trots att det ofta finns två sidor av saken. Men eftersom vi har barn ihop ville jag inte ge min version, sa Laila till tidningen Tara tidigare i år.

Laila Bagge har lagt detta bakom sig idag och numera har hon och Niclas en fungerande relation.

– Vi har en bra relation för såriga känslor lägger sig med tiden.

Niclas Wahlgren om kärlekslivet

För fem år sedan träffade Laila kärleken på nytt efter uppbrottet. Hon är numera sambo med Korosh Kananian, 29, som hon verkar trivas bra med.

Även Niclas har gått vidare efter skilsmässan, men än idag är han singel. I februari avslöjade han dock att han har fått upp ögonen för en speciell person.

– Det finns alltid någon som värmer hans hjärta lite extra, sa han då mystiskt.

Vem den personen är har han valt att hålla för sig själv.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Nya orden om stora familjelyckan

Men oavsett om Niclas är singel eller inte är han långt ifrån ensam. Varannan vecka bor sonen Kit hos honom och det råder ingen tvekan om att far och son har väldigt roligt ihop.

I ett inlägg på Instagram berättar Niclas Wahlgren om den stora familjelyckan efter att han och sonen har tillbringat en händelserik heldag ihop.

”Vi hade en hel lekdag på High Chaparral och hade så kul! Kit tyckte det allra roligaste var när tåget vi åkte blev ”rånat” av banditer. Solen sken hela dagen så det var skönt att vi hade cowboyhatten på”, skriver han intill en bild på Kit Wahlgren.

FOTO: ROGER VIKSTRÖM / XP / TT, Patrik Österberg/TT