Niclas Wahlgrens bild på superkroppen chockar följarna

Niclas wahlgren

Niclas Wahlgren gör det igen.
Hans nya, avklädda bild på Instagram får följarna att tappa hakan.
– Jäklar vilken kropp du har, skriver en av dem.

Niclas Wahlgren, 54, har de senaste åren funnit ett stort intresse i hälsa och träning. Han delar gärna med sig av både övningar och peppande ord till sina följare och det blir en hel del avklädda bilder i Instagram-flödet.

– Det blev att man la ut någon övning eller visade sig i bar överkropp och då blev folk inspirerade och frågade hur man gjorde. Det tyckte jag var kul för det är ju det sociala medier handlar om, att inspirera andra till något bra, har Niclas Wahlgren sagt i en tidigare intervju med Hänt.

Utbildade sig till personlig tränare

Intresset blev till sist så stort att Niclas Wahlgren valde att utbilda sig till personlig tränare.

– Det är ett beslut som har växt fram just eftersom att träning är en så stor del av mitt liv, jag pysslar ju med det varje dag. Sedan lär man känna människor som är likasinnade och några av mina kompisar som jag tränar med är ju personliga tränare och då kände jag bara att ”shit vad mycket ni kan om kroppen”, berättade Niclas Wahlgren.

I oktober blev han färdig personlig tränare och tar numera emot kunder på löpande band.

Niclas Wahlgrens superkropp

Superkroppen visas såklart upp titt som tätt på hans Instagram, till följarnas stora förtjusning. Nyligen la han upp en bild där han i bar överkropp hänger i en stång på gymmet. Benen har han dragit upp så att hans sexpack på magen kommer fram ordentligt.

”Brukar du ge några nyårslöften? Om inte, lägg ett för dig själv i år! Mitt eget löfte är detsamma som förra året dvs att fortsätta investera i mitt liv. Styrketräning stärker inte bara våra muskler utan motverkar även hjärt och kärlsjukdomar. Flertal studier påvisar också att det bromsar vårt åldrande. Så vill du hänga på gymmet tillsammans med mig efter nyår så är du välkommen”, skriver gymhunken till bilden.

Niclas Wahlgrens följare är som vanligt inte sena med att hylla honom.

”Jäklar vilken kropp du har”.

”Du är en sådan fin förebild Nicklas!”

”Sicken hunk”.

”Wow vilken utveckling”, är bara några av kommentarerna.

FOTO: Instagram, TT/Charlotte Brunzell