Niclas Wahlgren stöttas efter orden om tunga vändningen

Niclas Wahlgren stöttas

Coronapandemin och Adam Alsings bortgång har av förklarliga skäl lett till att Niclas Wahlgren befinner sig i en tuff period i livet.
Nu berättar han om den tunga vändningen.
– Det känns som om skrattet har försvunnit, skriver Niclas.

Niclas Wahlgren, 54, har hunnit med mycket genom åren. Förutom att synas i diverse tv-program har han även släppt musik, arbetat som skådespelare och varit programledare i radio. De senaste månaderna har Niclas dock lagt större delen av sin tid på någonting helt annat – nämligen träning.

Förra året bestämde sig Niclas för att göra en karriär av sin nyfunna passion i livet och utbildade sig då till personlig tränare. I februari avslöjade Niclas att han fått en ny kund och det är ingen mindre än lillasystern Pernilla Wahlgren, 52.

Sedan dess har följarna fått se syskonen träna ihop vid ett par tillfällen och det verkar som att Niclas är väldigt stolt över Pernillas insats.

”Härligt kämpar du mot dina mål vi satt upp, att få till en ny stark kropp som gör det lättare att åldras med”, skrev Niclas Wahlgren i ett inlägg på Instagram i mars.

Sorgen efter Adam Alsings död

I onsdags gick den folkkäre programledaren Adam Alsing bort efter att ha drabbats av coronaviruset. Adam var en nära vän till Niclas och i ett inlägg berättar han nu om sorgen och saknaden.

”Allt känns väldigt tungt just nu och jag kan inte tänka så klart så skriver inte mer än att alla mina tankar går till hela din familj Adam”, skriver Niclas Wahlgren.

I ännu ett inlägg berättar Niclas att den rådande situationen tär på honom väldigt mycket och att livet känns väldigt tufft. Intill en bild på sig själv, som är tagen för exakt ett år sedan, skriver han:

”Vem hade kunnat ana den här vändningen som kom?”.

Niclas Wahlgren stöttas av följarna

Trots att Niclas Wahlgren försöker att vara positiv tar rädslan och oron stundtals över.

”Visst vi ska klara av det tillsammans och ljusare tider ska bleka mycket av den sorg och rädsla vissa av oss går igenom nu. Men just nu, just här, så tillåter jag mig att känna. Det känns som om skrattet har försvunnit”.

I kommentarsfältet stöttas han nu av sina vänner och följare.

”Skrattet och glädjen kommer att komma tillbaka”, hälsar en person uppmuntrande.

”Man måste få tillåta sig att känna. Tillåta sig att vara ledsen”, skriver en annan.

FOTO: Charles Hammarsten/TT, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt