TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Niclas Wahlgren om verkliga relationen till systern Pernilla

30 jan, 2020 
Niclas Wahlgren avslöjar relationen till systern Pernilla
Niclas Wahlgren syns sällan till vid systern Pernilla Wahlgrens sida.
För Hänt avslöjar han att det finns en anledning till det.
– De andra håller ju på i den här konstiga, säger Niclas till Hänt i en intervju.
Annons
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla WahlgrenBrand logo
Långintervju med Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren

Det är ingen nyhet att Kanal 5-serien Wahlgrens värld  gör succé. Den sjunde säsongen har precis dragit igång, där tittarna får följa Pernilla Wahlgrens, 52, och Bianca Ingrossos, 25, vardag.

Även fler andra medlemmar i Wahlgren/Ingrosso-klanen syns till i programmet. Bland annat Pernilla Wahlgrens föräldrar Christina Schollin, 82, och Hans Wahlgren, 82, men också Pernillas söner Oliver Wahlgren-Ingrosso, 30, Benjamin Ingrosso, 22, samt Theo Wahlgren, 12. Lillebror Linus Wahlgren, 43, finns också med i rutan från och till, men sedan är det en person som lyser med sin frånvaro – Niclas Wahlgren, 54.

Radioprofilen har två barn, Tim, 30, tillsammans med Mia Bodén, och Kit, 8, som realityprofilen Laila Bagge, 47, är mamma till.

Sanningen om varför Niclas inte syns till

När Hänt träffar radioprofilen på premiären för Pernilla Wahlgrens show Hybris berättade Niclas att han mår extremt bra och kör på med sitt nya intresse och hobby för fullt – nämligen att vara personlig tränare.

Annons

Men något han också avslöjar är det finns en anledning till att han inte syns till lika mycket som resterande familj – både i Wahlgrens värld men inte heller i Pernillas Instagram-flöde.

– Det kanske är för att jag jobbar, jag har mer vanliga tider. De andra håller ju på i den här konstiga artistbranschen, säger Niclas Wahlgren till Hänt och skrattar.

Han fortsätter:

– Då jobbar de ju ibland. Jag har ju vanliga tider.

När Hänt frågar om syskonen är tighta och står nära varandra, så möter Niclas Wahlgren frågan, med en fråga tillbaka:

– Nja, är vi det?

Linus Wahlgren och Niclas Wahlgren med sonen Kit på premiären av "Pernilla Wahlgren har Hybris"
Linus Wahlgren och Niclas Wahlgren med sonen Kit på premiären av “Pernilla Wahlgren har Hybris” på Lilla Circus. FOTO: Karin Törnblom/TT

”Lite snusk och sådär”

När det gäller humor i familjen så verkar de komma väldigt bra överens. Niclas förväntningar på Pernillas show var nämligen att det skulle bli en hel del “sköna Wahlgrens-skämt”.

– Sådana som vi är ganska vana vid i familjen. Lite snusk och sådär, det är ju syrran vi snackar om, säger Niclas till Hänt och fortsätter:

– Dålig humor är ju alltid lite kul!

Syskonen Pernilla och Niclas Wahlgren i SVT:s Så ska det låta år 2009
Syskonen Pernilla och Niclas Wahlgren i SVT:s Så ska det låta år 2009. FOTO: Carl-Johan Söder/TT

FOTO: Karin Törnblom/TT, Stina Stjernkvist/TT

Annons