LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Niclas Wahlgren om livet efter skilsmässan: "Jag har precis börjat dejta"

05 aug, 2015 
AvElisabeth Andersson
Niclas Wahlgren gick igenom en tuff period efter uppbrottet från Laila Bagge. Men nu har han tagit sig ut på andra sidan och njuter av singellivet.
Annons

Niclas Wahlgren, 50, fick mycket uppmärksamhet för sin ärliga intervju i Aftonbladet om saknaden efter Laila Bagge, 42. Han berättade bland annat om att det var hon som lämnade honom och att han fortfarande älskade henne.

Han var nere på botten, men nu har han, via psykolog och terapeuter, tagit sig igenom den tuffa perioden och mår bättre än på länge.

– Jag har jobbat med mig själv mycket, jag har gått ganska djupt. Jag är en ganska djup kille, berättar han i Expressens podcast “Livshjulet”.

Niclas Wahlgren mår nu bra igen. Foto All Over Press
Niclas Wahlgren mår nu bra igen. Foto All Over Press

Nyligen tog Niclas också bort sin omtalade Laila-tatuering, och är nu redo för att träffa andra. Han dejtar friskt och flirtar gärna:

– Om man står och handlar och får en blick, då går man fram och säger “hej, vad fin du är”. Jag är lite crazy.

Annons

Än så länge har han dock inte funnit någon ny kärlek.

– Nej, det har inte gjort, eller ja, kanske. Jag har ju precis börjat dejta. Jag såg ju mig som gift tills vi inte var det längre. Den tiden ville jag ta. Men nu har jag dejtat runt och nu är jag singel, säger han i podcasten.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons