Niclas Wahlgren: Jag får väl fira jul med "Kicken"

13 dec, 2016 
AvLotta Gray
Nu berättar Niclas Wahlgren om den barnfria julen som han verkar få fira med vapendragaren Christian ”Kicken” Lundqvist.
Annons

Niclas Wahlgren, 51, har haft en tung tid. Skilsmässan från Laila Bagge, 43, var inte den lättaste och verkar ha kommit som en blixt från en klar himmel och att hon dessutom snabbt avancerade vidare med nye pojkvännen Korosh Kananian, 25 lär inte heller ha varit idel rosor då artisten förklarat hur dödligt kär han ännu var i Laila.

Men sedan dess har han köpt ett hus bara ett stenkast från exfrun som han renoverat in absurdum men inte hunnit få klart till sonen Kits, 5, första ankomst.

– Det är inte en tillstymmelse till klart ännu. Det är dammig. Det finns inget kök och inga golv. Jag har sådan ångest för Kit kommer, första gången han ska till huset och vad kommer han till? Det är ganska illa med Herr Wahlgren, jag sliter varje vaken timme, berättade han tidigare i sin egen podd “Wahlgren-Lundqvist“.

Hänt träffade Niclas på Bamsepremiär i söndags.
Hänt träffade Niclas på Bamsepremiär i söndags.

När Hänt möter honom på premiären av Bamse är det dock en betydligt  mer gladlynt Niclas som berättar om renoveringen och de kommande planerna inför jul.

Annons

– Nu är det helt klart hemma. Så skönt. Det är verkligen helt färdigt. Däremot kommer  jag inte fira jul med Kit. Det blir väl “Kicken” och jag, hahahaha. Men det känns helt ok faktisk. Det kommer att bli jättebra det med, säger han och lägger handen på Kits axel innan de försvinner in i foajén.

Niclas Wahlgren och Christian "Kicken" Lundqvist gillar varandra.
Niclas Wahlgren och Christian “Kicken” Lundqvist gillar varandra.

Radioprataren verkar se fram emot att börja bygga sitt nya liv i sitt nya hus med liten täppa och härliga grannbarn.

– Det är så skönt att se att Kit verkar trivas, han är ute och leker med barnen i grannskapet och det känns så bra.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons