Niclas Wahlgren talar ut om svåra tiden – kampen för barnen

Niclas Wahlgrens ord om tuffa tiden

Niclas Wahlgren är en av kändisarna i Bris idol-kampanj. I ett ärligt inlägg bryter han tystnaden om den tuffa tiden han själv gått igenom.

Det är flera svenska kändisar som är med i Bris idol-kampanj som i år fyller 20 år. En av dem är radio- och tv-profilen Niclas Wahlgren, 53.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Instagram har han delat en bild på sig själv när han var liten, det i samma veva som han visar att han är en av personerna som stödjer Bris kampanj.

Barn är ömtåliga! Alldeles för många barn som har ont i magen när dom går till skolan tex pga mobbing. Tack och lov fortsätter kampen för att vi alla ska vara uppmärksamma om någon blir utstött!”, skriver Niclas Wahlgren i inlägget.

I det känslosamma inlägget på sin Instagram hyllar han inte bara Bris för deras fantastiska arbete för barn runt om i landet, han berättar nu också om den tuffa tid som han själv gick igenom en gång i tiden. Han uppmanar också andra att vara uppmärksamma på folk de har runt omkring sig, allt för att förhindra att mobbning ska få pågå.

Jag har tyvärr själv erfarenhet av mobbing och vet hur det kan drabba självkänslan långt upp i åldern. Var uppmärksam! Våga säga till! Och framförallt försök vara det bästa stöd du kan vara till den som är utsatt”, skriver han vidare i inlägget.

Niclas Wahlgren har en stor skara fans, på Instagram är det nästan 100 000 personer som följer honom. Bland kommentarerna till det känslosamma inlägget hyllas han av många.

Så bra sagt bästa Niclas”, skriver en.

Håller med bra sagt måste våga och stå upp för mobbning”, skriver en annan.

Bra inlägg där. Det är viktigt och behövs uppmärksammas mer om barns ohälsa kring temat mobbing. Vuxna behöver lyfta blicken, titta, ett större ansvar”, skriver en till.

Fantastiskt av dig Niclas Wahlgren att uppmärksamma och stödja Bris. Var oxå mobbad genom hela skolgången så jag vet hur jobbigt det är”, skriver ännu en.

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens ärliga ord om familjelivet efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens ord om nya livsbeslut: ”Svårt som tusan”

FOTO: Ibl