Niclas Wahlgren bekräftar uppbrottet från Julia Friberg

Niclas Wahlgren och Julia Friberg har gjort slut

För bara några veckor sedan var de nykära och lyckliga. Nu bekräftar både Niclas Wahlgren och Julia Friberg att deras relation är över.

Niclas Wahlgren, 53, har levt singelliv ända sedan skilsmässan från Laila Bagge 2014. För många blev det ändå en överraskning när han i slutet av november bekräftade för Aftonbladet att han hade träffat kärleken igen, denna gången i trebarnsmamman Julia Friberg, 39.

– Jag tog kontakt med henne och vi började snacka. Det kändes bra och på den vägen är det. Det är rätt nytt. Men Julia är en riktigt fin tjej och allt känns jättebra, sa Niclas till tidningen.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

De två delade samma intresse för träning och en hälsosam livsstil. I fjol blev hon svensk mästarinna i bikini fitness, och Niclas har den senaste tiden blivit en riktig gymhunk. Paret började visa upp sin kärlek på sociala medier där de la upp bilder på varandra från gemensamma träningspass. De passade även på att pussas mellan de olika övningarna och verkade lyckliga och nykära.

Plötsligt försvann bilderna paret lagt upp på varandra från Instagram. De slutade även att följa varandra och genast spekulerade folk i om paret hade gjort slut. Dessutom Julia la ut en bild på sig själv med en text om ett krossat hjärta.

”Har du nånsin varit riktigt kär nån gång? Så där så luften inte riktigt räcker till. Och varje andetag känns som det sista som du tar. Bara önskar att han stannar kvar”, skrev hon på Instagram.

Slutade att höra av sig till Julia Friberg

Stoppa pressarna var först med att rapportera att paret hade gjort slut. Enligt en källa till sajten ska Julia ha varit förkrossad och beskedet om att Niclas inte ville fortsätta förhållandet ska ha kommit som en chock.

Nu bekräftar Julia att relationen är över.

– Vi sågs tre gånger över en kort period. Han började skriva i mitten av november och han verkade mena allvar med oss. Han sa mycket och planerade mycket som fick mig känna att det var på riktigt. Men i mitten av december svalnade det plötsligt och han släppte all kontakt. Oklart varför egentligen, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Niclas Wahlgren bekräftar uppbrottet

Niclas bekräftar även han att relationen är över, men menar att det inte stämmer att han plötligt slutade höra av sig.

– Varför det inte funkade har jag förklarat för henne väldigt många gånger, skriver han till Hänt.

Han vill inte gå in närmre på exakt varför han valde att inte fortsätta relationen. Julia säger att hon nu har släppt det som hände med Niclas och att hon har gått vidare i livet.

– Vi var inte menade för varandra helt enkelt. Önskar honom all lycka framöver.

Se bilder från parets korta, men urgulliga, kärleksresa tillsammans här:

Julia Friberg är en 39-årig trebarnsmamma från Jönköping.

I fjol blev hon svensk mästarinna i bikini fitness.

Niclas Wahlgren är även han en hejare på gymmet!

Den första bilden Niclas la upp på nya kärleken var en bild på deras händer sammanflätade bredvid två champagneglas.

Det före detta paret delar intresse för träning och la upp bilder på sociala medier där de syntes mysa mellan övningarna. Nu är det slut på gymhånglandet!

LÄS MER: Niclas Wahlgren talar ut om svåra tiden – kampen för barnen

LÄS MER: Niclas Wahlgrens ärliga ord om familjelivet efter skilsmässan

FOTO: TT, Instagram