Niclas Wahlgren bekräftar kärleken – träffar Julia, 39

Niclas Wahlgrens kärlek Julia Friberg

Fyra år efter skilsmässan från Laila Bagge visar Niclas Wahlgren upp sin nya kärlek – Julia Friberg. "Julia är en riktigt fin tjej och allt känns jättebra", säger Niclas Aftonbladet.

Sedan skilsmässan från Laila Bagge, 45, har Niclas Wahlgren, 53, levt singelliv och fokuserat på sönerna Tim, 29, och Kit, 7. Men nu har han träffat kärleken.

Under fredagen publicerade Niclas Wahlgren en bild på två händer som höll i varandra med texten “fredagsmys” och ett hjärta. Och senare samma dag bekräftade han för Aftonbladet att han kan titulera sig som en upptagen man. Kvinnan han fallit för heter Julia Friberg, 39 – en trebarnsmamma från Jönköping.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

– Jag tog kontakt med henne och vi började snacka. Det kändes bra och på den vägen är det. Det är rätt nytt. Men Julia är en riktigt fin tjej och allt känns jättebra, säger Niclas till tidningen.

Enligt tidningen ska de två dela samma intresse för träning och en hälsosam livsstil. Ifjol blev hon svensk mästarinna i bikini fitness.

Dock kan det nyblivna paret inte träna tillsammans dagligen, Julia bor nämligen kvar i Jönköping medan Niclas Wahlgren bor på Lidingö i Stockholm. Och det verkar som att ingen av dem skyndar mer än nödvändigt med att förändra den situationen inom den närmaste framtiden.

Niclas och Julia bor inte tillsammans

– Vi tar det lugnt och försiktigt, poängterar Niclas.

Radioprofilen har nyligen sagt upp sig från sitt jobb som radiopratare på Rix FM. Efter flera år inom samma koncern kommer han nu att ratta eftermiddagarna i konkurrerande kanalen NRJ.

– Det ska bli fantastiskt kul och grymt utmanande att komma till NRJ, sa Niclas då.

Niclas Wahlgren var gift med Laila Bagge mellan 2010-2014. De två blev ett par när de tävlade i TV4:s Let’s dance, och senare fick de sonen Kit tillsammans.

När Niclas och Julia blev ett par är oklart. Men i slutet av sommaren påpekade Niclas Wahlgren att han var singel i samband med att syntes tillsammans med vännen Malin Berghagens dotter Linn. 

– Det här är Linn, som är Malins dotter. Det är alltså inte min tjej. Jag är fortfarande singel så ni alla vet, sa Niclas Wahlgren i sin Instagram Story.

https://www.instagram.com/p/Bq0TUmlgtSN/

LÄS MER: Niclas Wahlgren talar ut om svåra tiden – kampen för barnen

LÄS MER: Niclas Wahlgrens ärliga ord om familjelivet efter skilsmässan

FOTO: Ibl, Instagram