Niclas Lijs sorg efter nya beslutet med Ellen Bergström

Ellen Bergström och Niclas Lij

Ellen Bergström och Niclas Lij planerar att förverkliga sin husdrömmar inför dotterns födsel.
I en ny video berättar paret om den motgång de nyligen mött för att förverkliga sitt framtidsmål.
– Vi är helt trasiga, säger Niclas.
Allt om Ellen Bergström
Slå på ljud

Skådespelaren Ellen Bergström, 29, och Bachelor-profilen Niclas Lij, 34, har varit tillsammans i två år. I höstas avslöjade Ellen att hon är gravid och att de väntas få en flicka under våren. Paret har varit sambor sedan en längre tid tillbaka och redan förra året sålde Ellen sin lägenhet för att flytta in hos Niclas. Men inte heller i hans bostad såg paret någon framtid utan sedan dess har planerna varit att sälja de båda lägenheterna för att skaffa något större.

– Nästa etapp är att sälja Niclas lägenhet så vi kan köpa hus eller större lägenhet gemensamt, berättade Ellen för Hänt förra våren.

Ellen Bergström och Niclas Lij

Ellen Bergström och Niclas Lij har varit ett par sedan två år tillbaka. Foto: Eero Hannukainen/TT

Drömmarna kring husköp

På Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka delar Ellen med jämna mellanrum med sig av videor och uppdateringar. I den senaste videon berättar hon om att husdrömmarna nu är påväg att förverkligas.

– Jag såg att det var någon som frågade varför vi måste flytta för att vi har ju nyss flyttat. Men vi får bara låna den här lägenheten så vi måste hitta någon annanstans att bo. Och vi vill jättegärna bo i hus, säger hon i videon.

I klippet få följarna hänga med Ellen och Niclas under två husvisningar och paret bestämmer sig sedan för att lägga bud på det ena huset. Något som visar sig väcka starka känslor hos dem båda efter som att de budat på flera bostäder tidigare och länge tampats med känslorna kring att mentalt flytta in men sedan förlora sin dröm.

– Jag kunde inte sova på nätterna, berättar Ellen om de tidigare budgivningarna.

Besvikelsen över beskedet

Huset som Ellen anser vara ett renoveringsobjekt sticker tillsist iväg prismässigt, vilket slutar med att paret beslutar sig för att ge upp budgivningen.

– Vi är helt trasiga efter den här budgivningen, helt förstörd. Jag är en annan människa efter den här budgivningen än vad jag var innan, säger Niclas i videon.

– Jag hade så himla mycket hoppats på att vi hade fått den här nu och att den här videon avslutades med att vi satt och signade pappret liksom, säger Ellen.

Trots besvikna miner är de eniga om att de inte hade velat lägga mer pengar på just det huset.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Eero Hannukainen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN