Niclas Lijs ord om första natten med nyfödda dottern

Niclas Lij

Det var bara några dagar sedan Niclas Lijs och Ellen Bergströms lilla dotter kom till värden.
Nu berättar Niclas om den första omskakande natten med lilla Elsy.
Allt om Ellen Bergström
Slå på ljud

I oktober förra året avslöjade tv-profilen och influencern Ellen Bergström att hon och den före detta Bachelor-profilen, Niclas Lij, väntar barn tillsammans. Under graviditetens gång har följarna fått hänga med en hel del. I Youtube-serien Gravid vecka för vecka delar Ellen varje vecka med sig av sina tankar och funderingar, och graviditeten har inte varit helt smärtfri. Hon har bland annat pratat en del om oron över att något ska gå snett, en känsla som inte är särskilt ovanlig hos gravida kvinnor.

– Det är klart att man är rädd att något ska hända. Just eftersom att bebisen är i magen och inte utanför, så kan man ju inte se, om man inte är på ultraljud dagarna i ända, sa Ellen Bergström till Hänt under Elle-galan i januari.

För några dagar sedan kom parets bebis äntligen till världen – och kort därefter delade de nyblivna föräldrarna med sig av familjelyckan på Instagram:

”Detta har varit det värsta i mitt liv. Men vi har fått världens finaste tjej som mår bra”, skrev Ellen Bland annat på Instagram efter födseln.

Niclas berättade även han glatt om nyheten på Instagram:

3790 g, 52 cm, 26 april 2020 kl.04.55, en flicka.  Oändligt med värkar under flera dygn. Det ville inte passera 5 cm öppning och dom fick ta till kejsarsnitt till slut. Ellen gick livets match. Superkvinna”, skrev han.

Niclas ord om bebislyckan

Nu, ett par dagar efter förlossningen, har Ellen delat med sig av ett nytt inlägg på Instagram där hon visar upp sin dotter – och avslöjar vad hon ska heta, nämligen Elsy:

”Nykläckta Elsy bästa bruden i stan”.

Nu har även Niclas postat en bild på bebisen som tittar rakt in i kameran med texten:

“Vår favoritsak att göra är att titta varandra i ögonen. Vi somnade såhär första natten. Pappas lilla Elsy”

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN