TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ellen Bergströms drag mot Niclas Lij under graviditeten

31 dec, 2019 
AvAgnethe Alm
Bachelor-profilen Niclas Lij och Ellen Bergström.
Ellen Bergström och Niclas Lij blir föräldrar för första gången i vår.
Under graviditeten har Ellen kommit på ett sätt att förbereda Niclas inför livet som pappa.
Detta berättar han nu i en ny video på Youtube.
Annons
Allt om Ellen BergströmBrand logo
Allt om Ellen Bergström

Tv-profilerna Niclas Lij, 34, och Ellen Bergström, 30, går i väntans tider och förbereder sig för fullt inför livet som föräldrar. I oktober avslöjade paret att de väntar sitt första barn tillsammans – och i vår beräknas deras dotter komma till världen.

Sedan ett par veckor tillbaka delar Ellen och Niclas med sig av graviditeten på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka, där en rad andra kända mammor har medverkat tidigare. Blanda annat Ensam mamma söker-profilen Theodora Larsson och Unga föräldrar-profilerna Julia Bergman och Andrea Norrman.

I ett nytt avsnitt av Gravid vecka för vecka tar Ellen och Niclas med sig kameran hem till Ellens föräldrar i Vingåker där de befinner sig för att fira jul. På plats finns även Ellens syster Kajsa Bergström, som blev mamma i somras – och framför kameran syns Niclas ta tillfället i akt att öva på föräldralivet genom att byta blöja på Kajsas dotter.

Annons

Har satt Niclas på prov

I videon berättar Niclas Lij att det inte är första gången han får ta hand om andras barn. Detta på grund av ett drag som Ellen gjort under graviditetens gång. Han förklarar att hon satt honom på prov ett flertal gånger, för att bli förberedd på livet som komma skall.

– Ellen har ju hårdtestat mig här innan vi skaffar barn, liksom skickar alla möjliga ungar på mig och bara ”här, håll, så ska vi se vad som händer”, säger han i videon.

Han tillägger sedan hur han tycker att det har gått.

– Jag har ju klarat det hittills, säger han och konstaterar sedan att blöjbytet på Ellens systers dotter är ett ”bonustest”.

Flyttat för att få plats med familjen

I den allra första videon som Ellen och Niclas publicerade på Gravid vecka för vecka berättade de att de var på väg att flytta – och i den nya videon avslöjar Ellen att det äntligen har skett. Men än så länge har de inte kommit i ordning. Därför dröjer det lite till innan de kan visa upp sitt nya hem, förklarar hon.

När Ellen Bergström berättade om flytten i den första videon förklarade hon att det är på grund av familjens tillökning som de valt att flytta.

– Anledningen till att vi inte kan bo här är för att det är tre trappor utan hiss och det går ju inte när barnet kommer. Eller det går, men jag? Nej! Jag orkar inte, sa hon då.

FOTO: TT/Johan Jeppsson, TT/Karin Törnblom

Annons