TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Niclas Lijs nya avslöjande om namnvalet till dottern

19 apr, 2020 
Niclas Lij och Ellen Bergström
Höggravida Ellen Bergström väntas föda sitt första barn vilken dag som helst.
Nu berättar pojkvännen Niclas Lij vilket namn han önskar ge sin dotter.
Annons
Allt om Ellen BergströmBrand logo
Allt om Ellen Bergström

Skådespelaren Ellen Bergström, 29, och Bachelor-profilen Niclas Lij, 34, har varit tillsammans i två år och väntar nu barn. Detta var något som Ellen avslöjade i höstas genom en rebus på sin Instagram. Sedan dess har paret flitigt delat med sig av uppdateringar under graviditetens gång, främst på sina Instagram-konton men även på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka. 

Ellen har nu gått över tiden och parets dotter väntas födas när som. I veckan har Ellen flitigt uttryckt sin önskan om att det snart ska bli aktuellt för paret att få träffa sin dotter.

Utflykten som förändrade allt

I en ny video på Youtube-kanalen, inspelad från dagen då dottern var beräknad, avslöjar nu Niclas detaljer om namnvalet. Han berättar att det nämligen var så att paret befann sig på Sicilien i Italien när de kom till insikt att de verkligen vill tillbringa framtiden med varandra.

I videon förklarar han hur de under resan pratade ut och löste problem som de tidigare hade tampats med. Paret, som även innan diskussionen hade försökt bli gravida, begav sig sedan ut på en utflykt.

Annons

– Samma dag är det ett vulkanutbrott på Sicilien, där vi befinner oss. Det är en vulkan som heter Etna som får vulkanutbrott, säger han i videon och fortsätter:

– Det här vet inte vi om förrän tre dagar senare för tre dagar senare ska vi gå upp för den här vulkanen. Precis innan vi ska bestiga vulkanen så kommer vi på att fan vi måste ju ligga… Så av med kläderna, så ligger vi.

Ellen Bergström om graviditetenBrand logo
Ellen Bergström om graviditeten

Niclas önskan om namnvalet

När paret sedan räknar tillbaka så kan det ha varit i samband med detta som Ellen blev gravid och därför menar nu Niclas att namnvalet är en självklarhet.

– Jag vill att barnet ska heta Etna i andra namn iallafall. Det vill inte Ellen, säger Niclas och skrattar.

– Hon vill inte att Etna, som jag kallar henne nu, att hon ska undra varför hon heter Etna. ”Nej men mamma och pappa låg på en vulkan”. Men vi får se hur det blir med det, säger Niclas i videon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons