TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Nicki Minajs klädmiss blev galans snackis: "Hon skäms"

30 aug, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Nicki Minaj hade med omsorg valt ut sin rosa latexdräkt. Men hon hade aldrig kunnat ana vad den skulle visa när hon ställde sig på röda mattan och strålkastarna slogs på...
Annons

För bara några dagar sedan gick galan MTV Music Awards av stapeln. Ett kalas som några av världens största stjärnor dök upp på – så klart iklädda i sina mest vackra outfits.

En av dem som stack ut lite extra var artisten Nicki Minaj, 34, som hade lyckats med konststycket att klämma ner sig i en bubbelgumsrosa latexdräkt som hon tillsynes såg ut att trivas ypperligt i.

Men den stora snackisen blev vad som hände – eller rättare sagt syntes – när strålkastarna riktades mot henne på röda mattan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nicki skäms över hennes stora camel toe, avslöjar en källa med insyn till den amerikanska sajten Hollywood Life och fortsätter:

– Hon hade inte en aning att det skulle synas så tydligt förrän hon stod i strålkastarna och framför kamerorna, men då var det redan för sent. Hennes telefon höll på att explodera av meddelanden från hennes vänner som retades.

Nicki Minajs outfit lämnade inget över åt fantasin.

Även om Nicki Minaj ofrivilligt blev en snackis efter sitt framträdande på röda mattan tar hon hela situationen med en klackspark.

– Efter att den första skammen lagt sig skrattade hon gott åt den rosa dräkten som hon svor att aldrig någonsin ha på sig igen, säger källan.

Camel toe eller ej, vi på Hänt tyckte att Nicki Minaj var ruskigt vacker i sin outfit!

FOTO: Ibl

Annons