LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Nick Gordon tvingad till rehab efter Bobbi Kristinas överdos: "Du måste in direkt"

15 mar, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Nick Gordon besökte Dr Phils tv-program – uppenbart drogtillverkad. "Jag vill att du checkar in på rehab direkt."
Annons

Drygt sex veckor har passerat sedan Whitney Houstons och Bobby Browns, 46, dotter Bobbi Kristina Brown, 22, hittades livlös i ett badkar med ansiktet nedåt. Det var hennes make och styvbror (!) Nick Gordon, 25, som tillsammans med en kompis gjorde den fasansfulla upptäckten och ringde ambulans. De senaste veckorna har brottsmisstankar riktats mot Nick. Bobbi Kristina ligger fortfarande i konstgjord koma.

Döm av allas förvåning när Nick dök upp i en trailer för populäre talkshowvärden Dr. Phil nyligen där han gråtandes sa att han saknade Bobbi Kristina och även hennes mamma, som fungerat som hans styvmamma under uppväxten. Whitney Houston dog för tre år sedan på ett liknande sätt som Bobbi Kristina hittades.

– Jag saknar Krissy och Whitney så mycket. Jag vill att de ska komma tillbaka, säger Nick i programmet, uppenbart påverkad av droger.

2012 förlovade sig Bobbi Kristina med sin styvbror Nick Gordon. Foto: Stella Pictures
2012 förlovade sig Bobbi Kristina med sin styvbror Nick Gordon. Foto: Stella Pictures

Han konstaterar också att han hatar sin före detta styvfar, Bobbi Kristinas pappa, Bobby Brown.

– Jag hatar honom, säger han krasst.

Annons

Men vad Nick Gordon trodde skulle vara en vanlig intervju av tv-psykologen Dr Phil visade sig vara på initiativ av Nicks mamma Michelle för att få sonen att ta tag i sina drogproblem.

– Jag blir frustrerad. Jag är färdig med den här intervjun, säger Nick när han förstår mammans dolda agenda.

Nick har tidigare proklamerat att han är svårt deprimerad och att han är självmordbenägen, något som också Dr. Phil tar fasta på i programmet.

– Jag vill att du checkar in på rehab direkt, säger Dr Phil i programmet och fortsätter till Niclas mamma:

– Om din son lämnas ensam kommer han att vara död inom en vecka.

Men intervjun ska ha påverkat Nick Gordon positivt och han uppges nu ha checkat in själv på rehab för sina drogproblem. Enligt uppgifter ska han och Bobbi Kristina ha använt heroin, kokain och ångestdämpande medicin på daglig basis. Brottsmisstanken mot honom kvarstår dock fortfarande.

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons