LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nicci Hernestigs barnbesked med pojkvännen Mathias Guss

08 okt, 2019 
AvAgnethe Alm
Nicci Hernestigs barnbesked med pojkvännen Mathias Guss
Youtubern Nicci Hernestig fann kärleken i Love Island-profilen Mathias Guss för snart ett år sedan.
Efter följarnas frågor avslöjar nu paret sina planer på att skaffa barn ihop.
– Har redan börjat tjata, säger Nicci Hernestig.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Det var i september förra året som relationen mellan Youtube-profilerna Nicci Hernestig, 20, och Ben Mitkus, 24, tog slut. På Instagram avslöjade Ben Mitkus att paret gått skilda vägar och han höll inte tillbaka på varken sina tårar eller känslor.

”Dagen jag aldrig trodde skulle komma kom idag. Förlåt om jag kommer vara frånvarande ett tag nu men jag är helt förstörd. Vi hörs när vi hörs”, skrev han följt av ett brustet hjärta.

Nicci Hernestig var den som valde att avsluta förhållandet och hennes beslut fick oanade konsekvenser. Efter att Ben Mitkus gått ut och berättat att han hade blivit dumpad möttes Nicci av en hel del hat på sina sociala kanaler. De stora mängderna av elaka kommentarer tog hårt på Nicci, som beskrev det hela som ett helvete.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men trots det uppslitande uppbrottet har både Ben och Nicci gått vidare och för Niccis del dröjde det bara några månader innan kärleken återigen kom in i hennes liv. I en video på Youtube förklarade hon att hon träffat en ny kille, som hon senare avslöjade var Love Island-profilen Mathias Guss, 24.

Annons

Nicci och Mathias om barnplanerna

Nicci Hernestig och Mathias Guss har nu varit ett par i tio månader och har under tiden tillsammans hunnit flytta ihop i en lägenhet i Stockholm.

– Vi har köpt en lägenhet i Stockholm. Jag trivs jättebra här och ska börja plugga till polis om några veckor. Det är ändå ett stort steg att flytta ihop med någon och allt måste klaffa. Men vi smälter ihop på ett bra sätt, sa Mathias Guss till Hänt i augusti.

Kärleken spirar och paret visar ofta upp sin kärlek för varandra i sina sociala kanaler. Bland annat delar Nicci Hernestig med sig av livet med pojkvännen på sin Youtube-kanal, där de nu har valt att svara på frågor från sina följare i en ny video – och en av frågorna lyder: ”När vill ni skaffa barn?”.

– Jag vill skaffa barn om kanske fyra år har jag känt, säger Mathias Guss i videon och tittar på Nicci.

Han fortsätter:

– Nu tycker hon något helt annat här… Men någonstans mellan tre, fyra år kanske, för jag känner att jag vill plugga klart och ha det stabilt i mitt liv innan jag kan ta ett liv till i livet så att säga.

Annons

Nicci Hernestig har inte samma åsikt, då hon helst hade velat bli med barn redan nu. Men hon förklarar också att hon förstår att de kommer behöva vänta lite.

– Jag har aldrig egentligen varit barnkär, inte alls. Sedan träffade jag Mathias och jag bara: ”Åh, vad gulligt det hade varit med en liten bebis”, säger hon och fortsätter:

– Så då har jag väl redan börjat tjata, men jag fattar ju såklart att vi får ta det om några år när vårt liv är stabilt också.

Nicci och Mathias är eniga om att det är ett stort ansvar att skaffa barn och Nicci Hernestig ger beskedet till följarna att det kommer dröja lite till:

– Så ni får vänta lite till helt enkelt, säger hon.

Och Mathias tillägger:

– Ja, du också för den delen, säger han och skrattar.

FOTO: TT/Ola Axman, Youtube

Annons