LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Orange is the new black läggs ner – skådespelarnas film

18 okt, 2018 
Lina Arvidsson
Orange is the new black läggs ner efter sju säsonger.
Igår kom beskedet att Netflix-succén Orange is the new black läggs ner. Nu tar skådespelarna avsked av publiken och berättar vad vi kan vänta oss av sista säsongen.
Annons

Netflix-serien Orange is the new black slog världen med häpnad när serien hade premiär 2013. Netflix banbrytande serie om livet i ett kvinnofängelse blev en rejäl hit och fansen har sedan dess troget väntat på varje säsong som släppts. Alla har haft sin favorit-intern och följt Piper, Red, Suzanne, Morello, Pennsatucky, Taystee och alla de andra kvinnornas liv i fängelset Litchfield.

Nu kommer beskedet som många Orange is the new black-älskare fasat för. Säsong sju, som har premiär nästa år, blir seriens sista.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Igår lades ett klipp upp på seriens officiella konton på sociala medier där den sorgliga nyheten spreds. Texten till klippet lyder: “Varning: Det här kan få dig att gråta. Den sista säsongen, 2019.”

I klippet tar skådespelarna i serien ett känslosamt farväl av sina fans.

– Den sista säsongen kommer. Tack så mycket för allt ert stöd, säger Taylor Schilling som spelar Piper Chapman.

– Jag kommer att sakna att spela och vara på gränsen till en av de mest gränsöverskridande, originella och kontroversiella serier det senaste decenniet, säger Kate Mulgrew som spelar stenhårda Red Reznikov.

Annons

– Jag är så tacksam för de roliga stunderna, för kunskapen, vänskapen, kärleken och familjen som vi skapat tillsammans. Säsong sju, du kommer inte bli besviken. Det är en säsong du inte kommer att glömma. Vi kommer att ge dig allt och lite till som du någonsin har velat ha. Tack, tack, tack, säger Uzo Aduba som spelar Suzanne “Crazyeyes” Warren.

Seriens skapare Jenji Kohan har levt med Orange is the new black i många år och berättar om känslorna nu när serien går mot sitt slut.

– Efter sju säsonger är det dags att bli frisläppt från fängelset. Jag kommer att sakna alla de grymma damerna från Litchfield och det fantastiska team som vi har arbetat med. Mitt hjärta är orange men bleknar till svart, säger Jenji Kohan i ett uttalande.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Stella

Annons