Netflix bekräftar: Succéserien You får en tredje säsong

Efter intensiva rykten.
Nu bekräftar Netflix att ännu en säsong av succéserien You är på gång.
Här är allt vi vet om den tredje säsongen!

I december landade andra säsongen av den populära serien You på Netflix och det är många av oss som har suttit klistrade framför skärmen för att följa seriens obehagliga huvudkaraktär Joe.

I andra säsongen flyttar Joe från New York till Los Angeles, börjar kalla sig Will och träffar kärleken på nytt. Så här skrev Netflix om säsongen i samband med att de avslöjade premiärdatumet:

”När vi senast såg Joe (Penn Badgley) var hans hjärta brustet och när hans exflickvän Candace (Ambyr Childers) plötsligt återvände kom hans förflutna ikapp honom. I säsong 2 försöker Joe fly från Candace, som är fast besluten att lära honom en läxa. Han lämnar New York och beger sig till Los Angeles (…) Det sista Joe förväntar sig är att träffa en ny underbar kvinna, men han lyckas bli förälskad igen – denna gång i en kvinna som heter Love (Victoria Pedretti). Kommer tidigare historier att upprepas? Eller kommer det att vara på riktigt den här gången?”.

Penn Badgley råkade försäga sig

Sedan lanseringen har det ryktats en hel del om att en tredje säsong är på g. Något som även Penn Badgley, skådespelaren som spelar Joe, råkade försäga sig om i en intervju med Entertainment Tonight.

I intervjun sade nämligen Badgley ”Jag vågar nog säga, att i den tredje säsongen…” och när han insåg vad han själv just sagt slängde han huvudet bakåt och försökte släta över:

– Alltså jag vet ingenting om någon tredje säsong.

Skådespelaren pressades då lite av reportern och svarade till slut:

– Jag kan inte säga något, alltså det är ju inofficiellt.

Författaren bakom böckerna som serien baseras på, Caroline Kepnes, har även hintat om att hon är på gång med en tredje och en fjärde bok om Joe på Twitter.

Det kommer säsong tre av You handla om

Nu har Netflix äntligen bekräftat att en tredje säsong kommer till streamingtjänsten – och det snart! Seriens officiella Twitter-konto lade upp följande uppdatering igår:

“Ses snart, granne. YOU S3 kommer snart”.

 

Än så länge finns det inte så mycket information om vad den tredje säsongen kommer att handla om, men det har kommit ut en del ledtrådar om var serien ska utspela sig.

Även i säsong 3 verkar Kalifornien vara åtminstone en av inspelningsplatserna, produktionsbolaget har nämligen letat efter lämpliga inspelningsplatser i Kalifornien och också fått pengar för att spela in där.

Dessutom har det spekulerats i att det är Joes mamma som är den okända grannen i den kommande säsongen. I säsong två fick vi nämligen se en hel del tillbakablickar från Joes svåra barndom, där mamman spelade en stor roll, och det vore garanterat en oväntad twist i den framgångsrika serien.

Foto: TT

SENASTE NYTT!