LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nemo Hedéns rädsla efter mystiska sjukdomstillståndet: "Skakar"

06 dec, 2018 
AvOla Brising
Nemo Hedén började skaka okontrollerat i badkaret idag och söker nu vård för sitt mystiska sjukdomstillstånd.
Nemo Hedén drabbades av nervryckningar och en blackout i badkaret. Nu är han livrädd att det beror på hans tidigare drogmissbruk.
Annons

Nemo Hedén, 31, som driver podden Nemo möter en vän, blev pappa i april förra året med exflickvännen Frida. Sedan dottern Nova, 1, kom in i hans liv har han blivit mer riskmedveten, vilket han ofta pratar om i sin podd.

Därför kom det som en chock när han idag plötsligt började skaka okontrollerat när han låg i badkaret. Han skriver på sin Instagram:

”Jag var med om en så SJUKT obehaglig sak alldeles nyss när jag låg i badkaret. Min vänstra hand började plötsligt skaka hejvilt. Den ryckte typ kontrollerat. Som nerv-ryckningar. Fick typ en mini-blackout…”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han fortsätter:

”Trodde först det var början på ett epelepsi-anfall. Jag ställde mig upp och efter typ 10 sekunder så slutade det.. jag blev livrädd och helt paralyserad. Vafan… Vad fan var det där?! Alltid när något konstigt händer i min kropp eller knopp så blir jag LIVRÄDD! Jag tänker direkt att det beror på mitt förflutna. Är det drogrelaterat?”

Annons

Söker vård

Tiden efter att Nemo blev känd för sin medverkan i dokusåpan Kungarna på Tylösand 2010 präglades av både alkohol, droger och en destruktiv livsstil. Något han också skrivit om i sin bok Ingen.

Eftersom det var tre år sedan han blev helt nykter tycker Nemo att han ren logiskt sett borde vara helt återställd vid det här laget. Ändå är han nojig att hans nya märkliga tillstånd kan ha med det att göra. Han förklarar i inlägget att han tog en massa konstiga outforskade internet-droger och att ingen egentligen vet bieffekterna av dem. Han avslöjar också med tanke på hur mycket han tidigare knarkade:

”I ärlighetens namn blev jag chockad när det stod klart att jag skulle bli pappa .Jag var helt säker på att jag knarkat på min förmåga att göra barn.”

Han avslutar sitt inlägg med att skriva:

”Fan. Jag sitter här och skakar nu. Rädd. Lugna mig. Ringde sjukvårdsupplysningen som kan ringa tillbaka först inom 2 timmar.. Så jag åker nog in till Karolinska. Måste prata med någon som kan lugna mig..”

FOTO: IBL, Instagram

Annons