Nemo Hedén har fått en dotter – det ska hon heta

Nemo Hedén och Frida har fått sin dotter som föddes på Södersjukhuset i Stockholm natten till påskdagen.

Podcaststjärnan Nemo Hedén, 29, som ligger bakom succépodden ”Nemo möter en vän”, har blivit pappa till en lite flicka. Han har lagt upp en bild på sitt Instagramkonto tagen på Södersjukhuset i Stockholm med texten:

Inatt kl 02.00 föddes hon så. 3050 gram perfektion. Alla mår bra och det hela är fantastiskt. Overkligt. Och jag är SÅ imponerad av Frida! Välkommen Nova. Scenen är din ❤️”.

Den tidigare dokusåpaprofilen Nemo och Frida Marcher, 27, som mamman till dottern heter, gick i slutet av graviditeten ut med att deras förhållandet tagit slut.

”Sedan några månader tillbaka så har jag och Frida endast varit vänner. Det hela är väldigt odramatiskt och det är ett gemensamt beslut som har växt fram. Vi vill berätta detta officiellt för att slippa frågor, missförstånd och annat obekvämt. För bådas skull. Men främst för vår lilla dotters skull”, skrev han till ett inlägg på Instagram.

Nemo Hedén och Frida blev ett par så sent som sommaren 2016. Podcast-profilen har tidigare berättat att graviditeten inte var planerad och att de kommer att uppfostra dottern som vänner.

”Jag och Frida är goda vänner och vill varandra endast väl. Det är såklart ett väldigt tråkigt, tufft och sorgligt beslut men vi ser VÄLDIGT mycket fram emot att bli föräldrar.. Nu ligger all fokus på lilla Nova som kommer om en månad”, skrev han.

LÄS OCKSÅ: Nemo ber om ursäkt till Benjamin – efter elaka hånet

Foto: IBL