Nellie Berntsson Gonzalez förlovad med Olav Aklestad

Nellie Berntsson Gonzalez

Influencern och hästprofilen Nellie Berntsson Gonzalez har hittat rätt i kärleken. Nu berättar hon att pojkvännen Olav Aklestad förlovat till henne. Dessutom avslöjar hon parets barnplaner.

Nellie Berntsson Gonzalez, 19, var tidigare ihop med jämnåriga Lance Hedman Graaf, 20 – son till den gamla fotbollsmålvakten Magnus Hedman, 47, och fotomodellen Magdalena Graaf, 44. Under en period var hon också tillsammans med taekwondo-proffset Kevin Livingstone, 20.

Men det var då, det. Nu har influencern och ridsportsprofilen ihop med Olav Aklestad, 21, också han involverad i hästvärlden. Det träffades för ungefär ett och ett halvt år sedan, och driver ett företag tillsammans som de startade tillsamman förra sommaren. Det fokuserar på att sälja och utbilda hästar.

Pojkvännens överraskning

Nu har paret tagit nästa steg i relationen. Under deras resa i Grekland plockade nämligen Olav Aklestad fram en ring och friade till sin Nellie Berntsson Gonzalez. Vad hon svarade?

”Det lättaste ”ja” jag någonsin sagt”, berättar hon på Instagram.

I inlägget delar hon också en bild på sig själv där hon stolt visar upp ringen. Hon berättar senare att en annan ring är på väg, men att hon älskar just den hon har nu.

Dagen efter förlovningen får hennes följare möjlighet att ställa frågor till Nellie Berntsson Gonzalez – och de är naturligtvis väldigt nyfikna.

En person undrar om frieriet var planerat, varpå influencern svara:

”Jag visste inget. Enligt Olav var det planerat att det skulle ske på resan”.

En annan person undrar om förlovningen också innebär giftermål. Det säger Nellie Berntsson Gonzalez att hon antar, men att det kanske inte sker inom den närmsta tiden.

”Vi har ingen stress på att göra det inom ett år. Jag är glad för en förlovning och ska landa i det först. Oavsett om det först känns så självklart så känns det så konstigt, pirrigt och speciellt”, svarar hon.

Beskedet om barnplanen

Nellie Berntsson Gonzalez har tidigare sagt att hon inte tänker skaffa barn innan dess att hon har en ring på fingret. En följare undrar om det därför är dags nu förlovningsringen är på plats.

”Är inte gravid och inget vi planerar nu. Ja, om jag ska bli/vara gravid vill jag ha en ring på fingret först. Som en bekräftelse på att vi går mot samma håll”, skriver hon som svar.

Hon utlovar också en video som visar mer om förlovningen.

 

Det är många som gratulerar Nellie Berntsson Gonzalez och Olav Aklestad till förlovning.

Roy Fares skriver: ”Ohhh fint!!! Grattis”, följt av två röda hjärtan.

Nellies influerncerkollega Lisa ”misslisibell” Jonsson gratulerar också. Hon har själv anledning att fira, eftersom hon också förlovat sig. ”Dsm ju”, svara Nellie.

Bland övriga grattishälsningar syns bland andra Saga Scott, Antonia ”Anty” Johnson och Stephanie Holmén.

Bild: Instagram, Jessica Gow/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN