LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Influencern Nathalie ”Nattid” Danielsson, 22, har fått sitt första barn

15 jun, 2023 
Simon Lundh
Nathalie DanielssonP
Nathalie ”Nattid” Danielsson har blivit mamma!
Tillsammans med pojkvännen Kalle Helenius har de välkomnat sitt första barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alexander Skarsgårds bebislycka – nu bekräftar han: ”Ovant”Brand logo
Alexander Skarsgårds bebislycka – nu bekräftar han: ”Ovant”

Nathalie ”Nattid” Danielsson, 22, slog igenom på sina sociala medier där hon publicerade videos på sig själv som hennes följare kunde ta del av. Sedan hon startade med att publicera videos våren 2016 har en hennes följarskara växt på plattformarna som hon publicerar sitt content på.

Det är inte bara på hennes sociala medier som Nathalie har synts vid. Nathalie medverkade även i en dokumentär om hennes liv på SVT som hette Sommaren efter nian.

Förutom dokumentären har Nathalie även hunnit med att släppa en bok, ge ut en egen parfym och föreläst på skolor över hela landet.

Nathalie Danielsson har fått en son

Nu har Nathalie även blivit mamma för första gången. Något som hon bekräftar på Instagram. Tillsammans med pojkvännen Kalle Helenius, 23, blivit föräldrar för första gången. På sitt kontot visar hon upp sonen för första gången.

Det här kommer Nathalies son att heta

Nathalie har tidigare hintat om namnet på sin son då hon kallat vid F innan i olika inlägg på Instagram. Senaste bekräftade även mamman att sonen kommer att heta Frans.

När paret avslöjade könet på barnet beskrev Nathalie om sina känslor inför att sonen skulle komma till världen.

”Jag är så så så chockad!!! Men jag känner verkligen att de är rätt och det ligger en liten F där inne”, skrev hon och fortsatte:

”Åhh är helt pirrig i kroppen!! Jag är så lycklig denna dagen blev så lyckad och tack till alla som skrivit grattis. Detta kommer bli så bra och vi är mer än redo att bli föräldrar till F”.

FOTO: Eero Hannukainen/Karin Törnblom/TT

Annons