Nassim Al Fakir och Lina Hedlund tvekar: "Vi kan kolla kön, men vet inte om vi gör det"

Nassim Al Fakir och Lina Hedlund har 4-åriga sonen Tilo sedan tidigare, men tvekar att se efter om det blir en kille eller tjej de får i höst.

Nassim Al Fakir, 39, och Lina Hedlund, 38, väntar som bekant sitt andra kärleksbarn! När Hänt träffar det snygga artistparet på kändispremiären “Bamse på turné” strålar det om dem.

– Det är verkligen en lycka. Vi ser mycket fram emot det!

Storken väntas efter sommaren.

– Det blir i skarven september-oktober. Vi kan kolla kön om en vecka om vi vill, men jag vet inte om vi gör det, säger Nassim.

Paret har sonen Tilo, 4, sedan tidigare.

– Tiden går mycket fortare när man redan har ett barn. Då kan man inte bara fokusera på sig själv – och det är ganska skönt! För övrigt så mår jag strålande. Jag mår jättebra, säger Lina som under tiden har turnerat med Alcazar.

Nassim Al Fakir och Lina Hedlund är överlyckliga att de ska få ett till barn.

Nassim har däremot haft fullt upp med att göra avklädd succé i “Let’s Dance“, där han dansar med Jeanette Karlsson, 28. Bland annat har han utmärkt sig för att ha en viss fäbless för att visa sin vältränade torso på bästa sändningstid.

Nassim Al Fakir dansar med Jeanette Karlsson i “Let’s Dance”.

– Jag gillar konstnärliga arty nakengrejer, har drömt om hur Jeanette sliter av mig kläderna, att jag tittar på henne som “Vad gör du?” samtidigt som jag blir lite nöjd. Sen lyfter jag upp henne på raka armar över huvudet som en atlet och vi vinner allt, har han berättat för Hänt.

Nassim berättar om sin hemliga strategi i tävlingen.

– Jag har alltid en plan. Min plan är all in. Man är utanför sin comfort zone och ändå är det underhållning, vilket jag gillar. Allt är bara luddigt. Det är en ny värld, fast ändå inte, säger han energiskt.

Av Sofia Hadjipetri Glantz, Lotta Hofström
Foto: IBL

SENASTE NYTT!