Nassim Al Fakir kärleksbombar Lina Hedlund

Nassim Al Fakir kärleksbombar Lina Hedlund

I badrumsskåpet, på kudden, i handväskan och i besticklådan. Nassims fantasi har inga gränser. "Jag överraskar henne med post it lappar lite överallt", avslöjar han för Hänt.

Kändisparet Nassim Al Fakir, 39, och Lina Hedlund, 38, har varit väldigt öppna med sin relation, både med problem men även när det gäller utmaningar samt glädjeämnen.

I podcasten ”Livshjulet” har Alcazar-sångerskan Lina tidigare berättat om familjerelationen och om att hon och maken Nassim gått i parterapi tillsammans:

– Vi är ett sådant team, och jag kan säga att vi har jobbat för det. Vi har både gått i parterapi och terapi var och en för sig. Så ”teamade” som vi är nu, det har vi liksom aldrig varit.

Nassim al Fakir och Lina Hedlund med sonen Tilo Premiär på dansshowen, "En dans på rosor", Metropol Palais, Stockholm, 2014-09-03 (c) Karin Törnblom / IBL

Nassim al Fakir och Lina Hedlund med sonen Tilo.

Hittat lösningen på problemet

Dock finns det fortfarande ett område som paret inte lyckas mötas på, nämligen morgnarna.

– Jag vaknar mycket tidigare än henne. Jag gillar att gå upp tidigt på morgonen och göra saker och Lina gillar att sova på morgonen. Så där kan man säga att vi krockar. Jag föredrar ju att vara romantisk i början av dagen, säger Nassim till Hänt.

Men nu har han hittat en lösning på problemet. Linas sovmorgnar har nu blivit Nassims romantiska försprång på dagen.

– Jag brukar sätta upp lite post it lappar ibland där det står typ ett “hjärta” eller “jag älskar dig” och sånt.  Sätter upp dem lite utspritt i lägenheten så hon ser dem när hon vaknar. Brukar placera dem innanför badrumsspegeln, men det händer även att hon hittar någon lapp på kudden när hon kommer hem från jobbet sent på kvällen.

Hur reagerar Lina när hon upptäcker lapparna?

– Väldigt bra eftersom de brukar sitta uppe ganska länge, säger Nassim stolt med ett brett leende.

Nassim al Fakir, Lina Hedlund Let's Dance, 2016-03-25 (c) Karin Törnblom / IBL

Nassim överraskar sambon Lina med romantiska kärlekshälsningar.

Blir det extra många lappar när du ligger risigt till hemma?

– Nej, nej, inte då. Man måste göra det innan. Inte när man har dåligt samvete då blir det helt fel och då går det bort.

Lina och Nassim har varit ett par sedan 2009. För några år sedan gick de igenom en tragedi, men i dag har de sonen Tilo, 4, tillsammans och är lyckligare än någonsin. Paret har hållit ihop i många år och de har inga problem att hålla ihop kärlekslivet även om Lina ofta är ute på turné med sin discotrio Alcazar.

LÄS MER: Nassim Al Fakir: ”Jag drömmer om att Jeanette sliter av mig kläderna”

LÄS MER: Lina Hedlund tar med familjen på turné: ”Vår son brukar sova i en liten säng i logen”

LÄS MER: Nassim Al Fakir berättar om mobbningen: ”Alla skrattade”

LÄS MER: Nyblivna föräldrarna Nassim och Lina i parterapi

Foto: Ibl.

FRÅN FÖRSTASIDAN