LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nära vännen bryter tystnaden om Bianca Ingrosso – allt var fejk

29 apr, 2024 
När Lovisa Worge blev Bianca Ingrossos assistent filmades allt till Wahlgrens värld.
Men nu visar det sig att det var fejk.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lovisa Worge talar ut om dödsbeskedet: ”Det var sjukt tufft”Brand logo
Lovisa Worge talar ut om dödsbeskedet: ”Det var sjukt tufft”

Bianca Ingrosso, 29, och Lovisa Worge, 27, har varit goda vänner i flera års tid. Men från början var det dock bara på affärsmässiga plan.

Året var 2018 och det var då som Lovisa, som 21-åring, sökte jobbet som assistent och ganska snabbt stod det klart att hon hade fått jobbet. Jobbintervjun filmades för Wahlgrens värld och utåt sett har man hela tiden trott att det som filmades var det första mötet...

Men så var det inte. Faktum är att Lovisa redan hade fått jobbet när den där intervjun filmades till Wahlgrens värld.

Så fick Lovisa Worge jobbet som assistent

I ett nytt avsnitt av Youtube-serien I badrumsskåpet berättar Lovisa hur det gick till när hon fick jobbet som Biancas assistent.

– Jag tänkte att jag bara skulle ta ett år och göra något kul och jag tyckte att den branschen var väldigt kul. För jag hade ju läst mycket om dem och glamouren, alltså jag älskar ju allt det där. Men jag skulle ju inte hamna där, jag skulle bli VD, säger hon i videon och fortsätter:

Annons

– Och så träffade jag henne på en intervju och… kom för sent. Men hon var också sen!

Mötet med Bianca Ingrosso – allt var fejk

Den intervjun filmades aldrig och senare samma dag fick Lovisa ett samtal från Bianca om att hon fått jobbet. Då kom filmteamet och man filmade istället en ny "intervju".

– Jag tror faktiskt hon ringde mig samma dag, sen gjorde vi ett Wahlgrens värld-avsnitt. Det var inte första mötet dock, säger Lovisa och fortsätter:

– Wahlgrens värld är verkligen aldrig tillgjort, det är verkligen ingen som säger till, allt bara händer. Men det mötet skedde så snabbt, så det fick vi göra om i efterhand. Så då hade jag nog fått jobbet redan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons