LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nanos kärleksbesked med Frida: Förlovat sig – igen!

01 dec, 2018 
AvSarah Mansouri
Nanos kärleksbesked med Frida
Mello-aktuella Nano har varit förlovad med sambon Frida i tio år, men något bröllop har inte blivit av än. För Hänt avslöjar nu artisten parets framtidsplaner.
Annons

Artisten och låtskrivaren Nano Omar, 32, är aktuell som en av deltagarna till Melodifestivalen 2019. Det blev succé när han medverkade i tävlingen 2017, men sedan dess har artisten varit borta från rampljuset.

– Jag har varit en del i Schweiz, Tyskland, spelat och giggat men framförallt varit i studion och jobbat. Det blev många som tyckte och tänkte till efter förra gången, vilket är baksidan när en succé slår till. Så jag har inte riktigt känt att jag har 100% varit mig själv när jag har skapat. Men nu har jag hittat tillbaka och nu känns det som bästa forumet att göra det på, säger Nano till Hänt när vi träffar honom på Melodifestivalens pressträff nyligen och frågar vart han hållit hus.

Sedan förra Mello-succén har låtskrivaren har inte bara varit i studion, utan också lovat sin sambo Frida, 30, ett bröllop under 2018. Det var nämligen snack om att det skulle bli ett tv-program där tittarna skulle få se när Nano skulle få sin Frida, men det blev aldrig av.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nej, men det var management och det här bolaget som inte kom överens riktigt, tror jag. Så vi valde att skjuta på det, förklarar Nano.

Nervös efter 15 år

Trots att det inte blev något bröllop detta året och trots ett misslyckat försök till ett tv-program ringer bröllopsklockorna väldigt snart.

– Jag har förlovat mig igen för tre veckor sedan! Jag gjorde det senast för 10 år sedan och det känns som att det behövde förnyas. Nu var alla barnen med så det var extra mysigt att göra det när hon fyllde 30. Så i sommar är det 100 % dags!, berättar en lycklig Nano och fortsätter:

– Det var jag som friade. Jag var skitnervös! Jag skulle ju sjunga ja må hon leva också men jag sjöng aldrig utan jag bara stod och blåste typ, tills hon tittade konstigt på mig och bara “Varför sjunger han inte för?” , så då började jag sjunga men jag fick typ lite “black out” och blev nervös igen. Men det är härligt att kunna bli det efter 15-16 år tillsammans. Jag längtar verkligen.

Annons

Han avslöjar att det var en fullständig överraskning för sambon att bli friad till på födelsedagen och att hon blev så rörd att hon grät.

Planeringen för det framtida sommar-bröllopet är redan igång och även barnen är förväntansfulla. Men några fler barn finns inte med i framtidsplanen.

– Vi har ju pratat om, någon gång i framtiden kanske ha fosterbarn. Men vi är nog klara annars, fyra barn känns bra, säger Nano och ler.

FOTO:

Annons