Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nanos första ord efter bröllopet med Frida Blum: ”Hektiskt”

05 aug, 2019 
AvOla Brising
Frida Blum och Nano Omar gifta
De har varit förlovade i 12 år och ett par i 16 år. Den 3 augusti blev Frida Blum äntligen Nano Omars fru.
Annons
Nanos första ord efter bröllopet med Frida Blum: ”Hektiskt”Brand logo
Nanos första ord efter bröllopet med Frida Blum: ”Hektiskt”

I slutet av förra året förnyade artisten Nano Omar, 32, sin förlovning med Frida Blum, 30, och i början av februari avslöjade han att datumet som var satt för giftermålet var den 3 augusti i sommar. De två har varit ihop i 16 år och förlovade i 12 av dessa, och trots att bröllopet av olika anledningar skjutits upp tidigare blev det nu slutligen i lördags av precis som planerat.

Det var inte vilken vigsel som helst. Nano bjöd nämligen in de drygt 4 000 invånarna i Oskarström där paret bor till en rejäl folkfest efter vigseln.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Alla får vara med, vi försöker visa att vi finns där och vill göra något för orten. Då tror jag det är bra att bjuda in, lära känna byn och knyta kontakter. Vi ska åka häst och vagn ner till en åker. Det blir grillad korv och hamburgare till mat. Vi bjuder in artister och det blir scen, hoppborgar och smink. Det mesta sponsras, berättade artisten för Expressen redan i vintras.

Annons

Folkfest efter Nano Omar och Frida Blums bröllop

Precis så blev det också efter att han och Frida sagt ”ja” till varandra. Vigseln ägde rum i Oskarströms kyrka och Oskarströmsborna var på plats för att ta del av festen som följde.

– Vi har planerat folkfest och giftermål på samma gång och turnerat och tagit hand om fyra ungar, så det är skönt att det är klart. Det har varit hektiskt men jag är överlycklig, säger Nano till Aftonbladet.

Innan bröllopet upplevde han jobbigt nog en enorm stress, Nano hade nämligen inte fått tag på sina bröllopskläder i tid, men i sista stund löste det sig och i kyrkan infann sig lugnet.

– När jag kom till kyrkan var det svårt att hålla sig från tårar. Det var en mäktig känsla, förklarar han.

Dogge Doggelito uppträdde på Nano Omars bröllop

Efter att ha tagit bröllopsfotona återvände de nygifta till Oskarström och då hade en festen redan dragit igång i byn med barntivoli, fiskdamm, hoppborgar och uppträdanden från artister som Dogge Doggelito, 44.

Annons

– Det kändes som att vi blev mottagna av hela Oskarström. Det var skithäftigt. Jag och min sambo satt på biltaket… eller sambo, min fru! Du vet, man är van att säga sambo, men nu är det min fru.

De nygifta har inte planerat någon smekmånad, men kommer för första gången på 15 år i alla fall försöka resa utomlands tillsammans. Makarna funderar på att dra till Ibiza. Innan dess måste dock en del praktiska detaljer lösas.

– Nu behöver vi bara hitta barnvakt till fyra barn. Du kan väl skriva att vi söker barnvakt som kan komma till Halmstad? Dogge har slutat att jobba som kändisbarnvakt, säger Nano med ett leende.

Han och Frida har nämligen de fyra barnen Elvira, 11, William, 9, Älva, 6, och Lion, 2. Det är till dessa han nu letar barnvakt för att kunna åka iväg och få lite tid för sig själv med sin Frida.

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons