ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nanne Grönvall om barnbarnslyckan – nu berättar hon: ”Underbart”

22 jun, 2022 
Nanne Grönvall
Nanne Grönvall har blivit farmor för tredje gången.
I en intervju med Hänt berättar hon om lyckan över det yngsta barnbarnet Hugo.
– Man jagar och man är ute i parken och man springer. Det är underbart, säger Nanne
Annons
Nanne Grönwalls tunga sjukdomskamp: ”Tufft att andas”Brand logo
Nanne Grönwalls tunga sjukdomskamp: ”Tufft att andas”

Nanne Grönvall, 60, har en fullspäckad sommar framför sig. Bland annat kommer vi att se henne äntra Sollidenscenen då hon medverkar i Allsång på Skansen senare i sommar.

När Hänt nu möter Nanne berättar artisten att det blir mycket jobb i sommar. Men ifall en ledig dag skulle dyka upp så spenderar hon den helst med maken Peter Grönvall, 58.

Vad gör du helst en ledig sommardag?

– Ingenting höll jag på att säga. Nej men då är jag hemma, ute och går med hunden och katterna tillsammans med min gubbe. Eller så skulle jag vilja resa för det har man inte gjort så mycket nu, säger Nanne till Hänt.

Nannes barnbarnslycka – farmor för tredje gången

Nanne och Peter har tillsammans de tre sönerna – Robin Grönvall, 36, Charlie Grönvall, 32 och Felix Grönvall, 30. Inte nog med barn så har Nanne dessutom barnbarn. På senaste har familjen utökats med lilla Hugo.

Annons


– Grabbarna mår bra och yngsta sonen Felix har fått barn så vi har blivit farmor och farfar till lilla Hugo så det är jättebra med alla tre grabbarna, säger Nanne.

Att få vara farmor är något som ligger Nanne varmt om hjärtat, lyckan över barnbarnen är stor.

– Det är jättehärligt, jag har tre barnbarn varav två som är tonåringar. Det är fantastiskt, jättehäftigt.

Stora glädjen över 3-åriga barnbarnet Hugo

Hugo som nu är tre och ett halv år gammal röjer rejält när han hälsar på hos farmor och farfar, en energiboost som Nanne älskar.

– De bor inte i Stockholm så lilla Hugo brukar komma och hälsa på oss och då är han hemma hos oss i någon vecka i taget. Kanske tio dagar och sen får vi vila i två dygn. Man jagar och man är ute i parken och man springer. Det är underbart, säger hon.

Även om Nanne och lilla Hugo inte lever i samma stad så har de funnit ett bra sätt att ständigt hålla kontakten.

– Vi ses så ofta det bara går och vi pratar massor på Facetime.

Foto: TT

Annons