TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nanne Grönvalls varning – därför tar hon en paus

04 jul, 2017 
Malin Ljung
Efter över ett år av utmattning är Nanne Grönvall på väg tillbaka till rampljuset. Men hon ser nu alla varningstecken – och nu tar hon en oväntad paus.
Annons

Den folkkära artisten Nanne Grönvall, 55, drabbades av utmattning och utbrändhet för ett år sedan. Sjukdomen har tvingat henne vara sjukskriven mesta delen av tiden sedan dess. Nu är hon dock tillbaka med spelningar och framträdanden inbokat, men innan det drar igång har hon tagit en välbehövlig semester till Danmark.

Nanne meddelar samtidigt att hon nu tar en paus från sina sociala kanaler. Efter sin kamp ser hon nämligen varningstecknen och gör allt för att förhindra att drabbas igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“För nu när jag börjat kämpa mig tillbaks från utmattningen, så har jag lovat mig själv att verkligen ta mina lediga stunder på allvar till 100%, för att söka behålla den ork jag har börjat få tillbaks. Det är lätt att trilla tillbaks om man inte tar allt steg för steg i lagom takt”, skriver Nanne.

Nanne Grönvall har haft det tufft sista tiden

Hon är ärlig med att orken fortfarande har både sina dalar och toppar, men att det går allt bättre för henne.

Annons

“Ibland får man hålla i sig i nåt och ibland druttar man på arselet ändå – boom!!! Då får man ta nya krafter och resa sig igen försiktigt. Så med glada, men försiktiga steg tar jag mig framåt just nu”, skriver hon.

Efter det ärliga inlägget har många personer visat sitt stöd och skickat kärlek till Nanne Grönvall i kommentarsfältet.

“NJUUUT av stunden och var rädd om dej,fantastiska Du..”, skriver en person.

“Vilken klok kvinna du är. Njut av din ledighet i det fina Danmark”, skriver en annan.

“Njut och ta vara på ledigheten ! Ta hand om dig och mycket klokt att stänga ner dina sociala nätverk”, skriver en tredje.

FOTO: Ibl

 

Annons