Nanne Grönvalls hälsobesked efter utbrändheten: ”Försiktig”

17 nov, 2019 
Nanne Grönvalls hälsobesked efter utbrändheten.
För tre år sedan sa kroppen ifrån – rejält.
Nu berättar Nanne Grönvall om vägen tillbaka efter utbrändheten.
– Jag behöver vara försiktig, säger hon till Hänt.
Annons
Calle Sterner bryter tystnaden om nya flickvännen
Calle Sterner bryter tystnaden om nya flickvännen

Artisten Nanne Grönvall, 56, drabbades av utmattning för tre år sedan. Det var en dag i maj som benen vek sig för artisten då hon var på väg från tv-soffan till sovrummet. Det hela gjorde att hon var tvungen att ta sin hälsa på allvar och hon försvann därför från rampljuset ett tag.

Men i våras började Nanne Grönvall komma tillbaka med ny musik och hon gjorde även en nysatsning på Youtube. Hon tog sig även an rollen Miss Hannigan i musikalen Annie.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tidigare i år släppte hon även singeln Jättekänd, där hon gästas av komikern Pär Andersson, 42.

När Hänt träffar Nanne Grönvall på Diabetesgalan berättar hon om hur hon mår idag – efter den tuffa tiden.

– Jag tar fortfarande en dag i sänder. Jag jobbar mindre än någonsin, berättar hon.

Noga med ledigheten

Nanne berättar att hon ibland tar flera veckor ledigt, för att inte riskera att falla tillbaka. Hon tagit det betydligt lugnare, vilket har gjort att hon idag mår mycket bättre.

Annons

– Jag är väldigt noga med att ta ledigt. Jag giggar som sagt, men i en mycket lugnare takt. Jag behöver vara försiktig, säger hon och fortsätter:

– Jag är på bättringsvägen och under förutsättningarna mår jag bra. Jag jobbar några dagar, tar ledigt några dagar och har har aldrig jobbat såhär lite. Så ibland tar jag flera veckor ledigt, men det måste jag. Kroppen och hjärnan och allt annat orkar inte annars.

På frågan om hon har någon ny musik på gång svarar hon lite svävande. Det verkar vara på gång, men det är inget hon kan avslöja. Hon tar en dag i taget och får se vad som kommer att bli av och inte.

– Jag är ute och giggar bara. Sedan så skriver vi lite, så får vi se hur det blir, säger hon.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons