TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Nanne Grönvall om förändrade relationen med sönerna

20 sep, 2020 
Nanne Grönvall och Peter Grönvall
Nanne Grönvall och maken Peter Grönvall har tillbringat hela 33 år tillsammans.
I en intervju med Hänt berättar nu artisten om insikten hon gjort i relationen – och den förändring som har skett med parets barn.
– Vi har fortfarande mycket att prata med varandra om, säger Nanne till Hänt.
Annons
Intervju med Nanne GrönvallBrand logo
Intervju med Nanne Grönvall

Schlagerdrottningen Nanne Grönvall, 58, har tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger som artist och ännu fler gånger som låtskrivare. Hon är ett välkänt ansikte för det svenska folket och med en lång och framgångsrik karriär bakom sig börjar det nu bli dags att fira alla framgångar.

– I november firar jag 35 år som artist, för det var då vi släppte första singeln med vår dåvarande grupp Sound of Music. Vi siktar på ett litet jubileumsjippo i november. Vi pusslar för fullt med när, var och hur, säger Nanne till Hänt.

Insikten i relationen med Peter

Sedan 1994 har Nanne varit gift med maken Peter Grönvall, 57, son till ABBA-legendaren Benny Andersson, 73. Nanne och Peter träffades genom sitt arbete och har idag två söner tillsammans – Charlie, 30 och Felix Grönvall, 28. Nanne har även sonen Robin, 34, från en tidigare relation.

Under pandemin är det många par som vittnat om att relationen påverkats. Detta eftersom många arbetat hemifrån eller åtminstone haft mer tid tillsammans med sin partner. När det gäller Nanne och Peter menar artisten att det gått bra även om det varit annorlunda tider.

– Det har varit fint att upptäcka under karantänen att vi trivs så bra ihop, Peter och jag. Vi har fortfarande mycket att prata med varandra om, vilket är härligt efter 33 år tillsammans och 40 år som vi har jobbat ihop, säger Nanne.

Faktum är att Nanne och Peter till och med har utökat familjen under karantäntiderna.

Annons