LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mystiken kring Carina Berg och Kristian Luuks son Holger

11 apr, 2020 
Carina Berg och Kristian Luuk
Carina Berg visar glatt upp yngsta sonen Otto på sin Instagram.
Men 10-åriga Holger som hon har tillsammans med programledaren har med Kristian Luuk syns aldrig till. Anledningen? Vi har svaret!
Annons
Carina Bergs tårarBrand logo
Carina Bergs tårar

För tre år sedan avslöjade Carina Berg, 41, att hon funnit kärleken i fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 31. Paret har tidigare varit öppna med att det var en tuff kamp när de bestämde sig för att de ville skaffa barn. Men efter att ha kämpat ett bra tag blev Carina och Erik föräldrar till sonen Otto i slutet av december förra året.

”Idag fyller Erik år. Men det kommer liksom lite i skymundan. För i förrgår kom han till oss. Som vi har längtat. Nu torkar vi gladtårar och äter tårta. Lilla Otto Berg, mamma och pappa älskar dig!”, skrev Carina Berg på Instagram när nyheten annonserades.

Carina Berg och Erik Berg
Carina Berg och maken Erik Beg. Foto: TT

Gemensamma sonen med Kristian Luuk

Det var inte första gången som Carina Berg blev mamma. För 10 år sedan fick hon nämligen sonen Holger, tillsammans med komikern Kristian Luuk, 53. Trots att Holger har två föräldrar som båda är välkända för det svenska folket så har han aldrig synts till i rampljuset. Varken på premiärer eller Instagram-uppdateringar syns sonen någonsin till.

Annons

Carina Bergs svar efter följarnas frågor

Sonen Otto, visar Carina Berg dock flitigt upp på sina sociala medier – även om många av bilderna är bakifrån. När komikern Nour El-Refai, 32, tidigare i år efterfrågade en bild på Carinas två söner tillsammans, förklarade programledaren att det inte var något som följarna kunde vänta sig.

”Har 1000 men storebror jobbar inte insta”, skrev Carina Berg i ett svar till Nours kommentar.

Undantaget då sonen syntes

Vad beror det då på att Holger aldrig syns till? Det är helt enkelt så att ex-makarna beslutat sig för att hålla Holger utanför offentligheten. De har bestämt sig för att inte prata om honom i intervjuer och inte heller publicera några bilder på honom. Trots att Carina och Kristian tidigt bestämde sig för att inte visa upp sonen så skedde det dock ett undantag då Kristian satte upp föreställningen Bröderna Luuk – Får man göra slut med sitt syskon år 2015. Då visades nämligen en familjebild upp där 4-årige Holger syntes längst fram på bilden.

FOTO: Cecilia Liljeton/TT/Peter Wixtröm/TT

Annons