TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

My Martens visar bilder från bukoperationen: "Kika inte om du är känslig"

18 jun, 2015 
AvLisa Nylén
My Martens var inte nöjd med hur hennes mage hade förändrats efter graviditeten. Nu har hon genomgått en bukplastikoperation och delar med sig av bilderna från sjukhuset.
Annons

My Martens, 27, har i över tre år varit missnöjd med sin mage. När “Ensam mamma söker”-deltagaren väntade sonen Ludvig, 4, vägde hon nästan hundra kilo men efter att hon hängivet lyckats gå ned alla överflödiga kilon såg kroppen ändå inte ut som hon hoppats.

My är ensamstående med sonen Ludvig. Foto: IBL
My Martens är ensamstående med sonen Ludvig. Foto: IBL

Som många av er säkert kan känna igen er i, så har jag fått  en skrynklig mage, med bristningar, lös hud, ett ”gummiskinn” med noll spänst överhuvudtaget. Står jag på alla fyra så hänger den som en äcklig påse!” skrev hon på sin blogg i februari och berättade samtidigt att hon bokat in tid för en bukplastikoperation.

Annons

“Detta är ingenting som jag nyligen har kommit på, detta är någonting som jag har velat göra i 3,5 års tid. Jag har lagt galet mycket tid på gymmet. Samt tränat med PT till och från i två års tid. MEN jag kommer aldrig att kunna träna bort detta…”

My Martens hade en sprucken bukmuskulatur på drygt sex centimeter efter operationen. Foto: Privat
My Martens hade en sprucken bukmuskulatur på drygt sex centimeter efter graviditeten. Foto: Privat

Nu har det gått fyra månader sedan operationen och My Martens delar med sig av bilder från operationen.

“Om du är känslig för obehagliga bilder så kikar du inte in på detta inlägg.”

Så här såg My Martens mage ut efter operationen. Foto: Privat
Så här såg My Martens mage ut efter operationen. Foto: Privat

Trots att det har gått flera månader sedan operationen känner hon sig fortfarande öm och svullen, men hon ångrar sig inte. Tvärtom känner hon att hon borde ha gjort ingreppet tidigare.

Annons

“Jag fick några ”elaka” kommentarer, hur jag som mamma kunde göra så mot mig själv, att jag istället borde se det som något fint med min ”nya” mammakropp. Men jag personligen valde att göra detta för MIN skull.

Med sitt inlägg hoppas realitystjärnan att fler ska våga vara öppna med sina plastikoperationer.

My Martens visar upp sig fyra månader efter ingreppet. Foto: Privat
My Martens visar upp sig fyra månader efter ingreppet. Foto: Privat

“Jag tycker inte att man idag på 2000-talet behöver förknippa skönhetsoperationer med förstorade läppar och bröst! Jag står inte för något skönhetsideal i form av en ”Barbiekropp”, jag vill bara se sund ut, känna mig sund och trivas med mig själv.”

Andra läser:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons