TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

My Martens plastikopererade sig efter graviditeten: "Min mage har 18 centimeter överflödigt skinn"

01 mar, 2015 
Hänt
My Martens magmuskulatur sprack rejält under graviditeten. Nu har hon plastikopererat magen.
Annons

My Martens, 27, känd från TV3:s Ensam mamma söker, har i fyra års tid kämpat med ett hemligt kroppskomplex. Sedan hon födde sonen Ludvig för fyra år sedan har hennes mage varit full av bristningar, celluliter och 18 centimeter överflödigt skinn. My har blivit expert på att dölja magen och under inspelningarna av Ensam mamma söker vägrade hon att visa sig i bikini. Till slut gjorde My ett val och bestämde sig för att plastikoperera magen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag själv har sökt mycket information om det här men det är så tabu. Jag vet flera som har gjort den här typen av operation men ingen pratar om det. Jag tycker det är sorgligt att plastikkirurgi är förknippat med stora bröst och läppar. Jag vill visa att om en plastikoperation får dig att må bättre så kan det definitivt vara ett alternativ. Jag blir inte ytligare som person för att jag att jag bestämmer mig för att genomföra den har operationen, säger hon till Hänt Extra.

Med lille Ludvig vid sin sida är inte My någon ensam mamma.
Med lille Ludvig vid sin sida är inte My någon ensam mamma.

Sedan My diskuterade frågan på sin blogg har hon fått hundratals mail från tjejer runt om i landet som berättar sin historia.

Annons

– Jag blir såklart jätteglad. Det viktiga är att man inser att en sådan här operation inte ger dig bättre självkänsla men det kan ge dig ett bättre självförtroende. Jag har haft ångest över min mage och mitt komplex har dragit ner mig till botten. Jag har prövat allt men min magmuskulatur brast med 6,5 centimeter under graviditeten så det spelar ingen roll om jag gör 10 000 situps.

Av Anna Hegestrand

Andra gillar också:

Annons