LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

My Martens nya besked om relationen – vändningen efter pausen

26 aug, 2019 
Lina Arvidsson
My Martens och Jonas
I våras berättade My Martens att hon och fästmannen Jonas Wesslander flyttat isär. Orsaken ska bland annat ha varit de många resor som finns i deras vardag. Men nu berättar My att de tittar på hus tillsammans.
Annons
My Martens nya besked om relationen – vändningen efter pausenBrand logo
My Martens nya besked om relationen – vändningen efter pausen

Ensam mamma söker-profilen My Martens, 31, och pojkvännen Jonas Wesslander, 43, förlovade sig i november 2017. Paret hade varit tillsammans ett par månader innan Basic element-artisten ställde den stora frågan.

”Rödgråten, tagen men SÅ lycklig! Min, Jonas gick ner på knä och friade. På min 30-års dag, på Hotel Skansen på Öland. Glädjetårar, översvämmande känslor…. En oförglömlig känsla och stund! Självklart svarade jag JA! -Älskar dig min fina Jonas!”, skrev My Martens då på sin blogg.

Men i våras låg sordin på glädjen när My Martens berättade att hon och Jonas Wesslander bestämt sig för att flytta isär och bröllopsplanerna lagts på is.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Just nu, är det ett känslomässigt kaos inombords. Blandade känslor av både hopp, förtvivlan. Sömnlösa nätter och okontrollerat med tårar emellanåt. I det stora hela mår jag bättre än på många år. Men i relationen är det tyvärr inte så”, skrev My på sin blogg i slutet av maj.

Annons

Anledningen ska bland annat ha varit att My ofta reser mellan Stockholm och Öland, där hon har en son från en tidigare relation, samt att Jonas har många resdagar i sitt schema.

”Bara tanken på att skaffa barn, som då också skulle behöva pendla mellan två städer, slitas mellan oss båda pga av min situation. Det knäckte mig. Det gjorde mig fullkomligt livrädd! Jag känner mig otillräcklig. Hur jag än gör så räcker jag inte till, 100%. För någon. Det är en sak av flera som spelar in”, skrev hon då.

My Martens och Jonas Wesslander går på husvisning tillsammans

Efter att de flyttat isär förtydligade också My Martens att hon och Jonas Wesslander inte brutit upp förlovningen utan bara flyttat ifrån varandra.

En månad senare skrev My Martens ännu ett blogginlägg om relationen och om sin sorg över läget.

”Nu sitter vi här. På varsitt håll. Mitt i sommarn. Med minst lika många frågetecken som innan…. Kanske fler. Och tyvärr känns det allt annat än bra. Vi dansar inte i takt just nu”, skrev My Martens.

Men nu har tv-profilen ändrat ton. I ett nytt blogginlägg skriver My Martens att hon och Jonas Wesslander tittar på hus tillsammans.

”Vilodag från träningen! Och en husvisning… Jonas och jag det över mäktigheten för ett större, gemensamt boende. -spännande!!!” skriver My Martens på bloggen.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons