LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

My Martens lycka med Jonas Wesslander – efter tuffa tiden

01 jan, 2020 
AvAgnethe Alm
My Martens och fästmannen Jonas Wesslander.
Tidigare i år avslöjade My Martens att hon och Jonas Wesslander flyttat isär.
Men under året har de fortsatt jobba på sin relation och nu talar My ut om sin lycka över hur förhållandet ser ut idag.
Annons
My Martens nya besked om relationen – vändningen efter pausenBrand logo
My Martens nya besked om relationen – vändningen efter pausen

My Martens, 31, blev ett känt ansikte för många när hon medverkade i TV3:s Ensam mamma söker 2013. I programmet sökte hon kärleken förgäves, men sedan fann sedan kärleken utanför kamerorna i Basic element-artisten Jonas Wesslander.

I november 2017 förlovade de sig och hade då varit tillsammans i ett par månader. På sin blogg skrev My Martens om Jonas romantiska frieri, som skedde under hennes 30-årsdag på Öland. I blogginlägget beskrev My frieriet som ”en oförglömlig känsla och stund” och förklarade att hon var alldeles rödgråten av glädjetårar.

Men bröllopsplanerna fick dock pausas. Tidigare i år meddelade My Martens nämligen att hon flyttat ifrån Jonas Wesslander. I ett långt inlägg på sin blogg berättade hon att de gått igenom en tuff period som resulterade i att de tog beslutet att bo på olika håll.

”Just nu, är det ett känslomässigt kaos inombords. Blandade känslor av både hopp, förtvivlan. Sömnlösa nätter och okontrollerat med tårar emellanåt. I det stora hela mår jag bättre än på många år. Men i relationen är det tyvärr inte så”, skrev My på sin blogg i slutet av maj.

Annons

Hon var dock noga med att poängtera att de inte brutit förlovningen, utan bara flyttat ifrån varandra.

My Martens om sorgen

Efter att ha bott på olika håll i drygt en månad beskrev My Martens sin sorg över situationen i ett nytt blogginlägg.

”Nu sitter vi här. På varsitt håll. Mitt i sommarn. Med minst lika många frågetecken som innan…. Kanske fler. Och tyvärr känns det allt annat än bra. Vi dansar inte i takt just nu”, skrev hon då.

Men därefter svängde det snabbt, och bara några veckor senare meddelade My i ett nytt inlägg på bloggen att hon och Jonas letade efter ett nytt ”större, gemensamt boende”.

Det blev dock inget nytt gemensamt hem. Istället har paret fortsatt leva som särbor, vilket har stärkt deras relation. Detta berättade paret när Hänt träffade dem på invigningen av frisören Bobby Oduncos nya salong tidigare i höst.

– Vi får ta en dag i taget men vi trivs som särbos. Vi letar inte hus ihop längre i alla fall, sa My Martens då till Hänt.

Annons

Lyckan över relationen efter svårigheterna

Men trots att året har bjudit på motgångar verkar kärleken inte ha svalnat. I ett nytt inlägg på Instagram blickar My Martens tillbaka på den tuffa tiden och konstaterar att hon och Jonas tagit sig igenom allt tillsammans. Hon passar även på att uttrycka sin kärlek till Jonas Wesslander.

”2019. Året då vi utsatta för alla prövningar som man kan tänka sig, stormigare, än stormigast! (inte bara i relationen, utan i livet generellt). Av och på. Tvekan, och rädsla……… Vi blev tom särbo….. Men i slutändan sida vid sida, och mer än redo för 2020 tillsammans med min indian. Älskar dig”, skriver My Martens till en bild där hon kramar om fästmannen.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons