Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

My Martens akut till sjukhus efter mystiskt hjärtproblem

05 sep, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
My Martens kände yrsel och ett tryck över bröstet. Till slut föll hon ihop och fick åka till sjukhus. Nu hyllar hon vårdpersonalen för deras insats.
Annons

My Martens, 30, råkade under söndagen ut för en otäck upplevelse. Efter att ha mått dåligt hela dagen med yrsel, illamående och ett tryck över bröstet föll My Martens ihop och fick åka till sjukhuset.

“Jag hamnade på sjukhus igår. Kände mig konstig hela dagen igår, matt, yrslig, och illamående. Lite skakis till och från. Ett tryck över bröstet som kom och gick. Inte samma tryck som jag kan känna igen ifrån ångest/panikångest, någonting annat… Någonting jag inte känt tidigare. Det svartnade för ögonen och jag vet inte varför jag föll ihop. Men det gjorde jag.  Kom in till Danderyds sjukhus, och möttes av fantastik personal”, skriver My Martens på sin blogg.

My Martens fick ligga hos hjärtspecialisten, skriver hon. Blodtrycket var väldigt lågt, vilket förmodligen gjort att hon svimmade. Det mest oroande var dock att hon hade oregelbundna hjärtslag. My Martens lungor och hjärta röntgades och alla värden och provsvar var bra.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Men ingen förklaring till varför jag mådde som jag mådde….. Dom uteslöt allt ”farligt” proppar, hjärtsäcksinflammation, alla möjliga hjärt-grejer”, skriver My Martens och fortsätter:

“Det kändes tryggt. Men ändå väldigt märkligt att inte veta varför jag blev så dålig som jag blev. Riktigt läskigt, jag blev uppriktigt sagt rädd.” 

 My Martens fick åka hem och vila. Hon kommer att bli kallad till återbesök och skriver att hon mår bättre.

My Martens fick följa vårdpersonalen på hjärtavdelningen där hon låg och blev mycket berörd över deras insats. På bloggen hyllar hon vårdpersonalen.

“Alltså dom hade så sjukt mycket att göra. Dom berättade att dom hade besöks ”rekord”, att dom aldrig haft så många patienter tidigare. Folk trängdes, fick inte plats. Klagade, tjafsade, var oroliga, och vissa till följd av dom långa köerna och väntetiden blev också väldigt otrevliga”, skriver My Martens.

Annons

Hon fortsätter:

“Det var uppenbart att dom inte hade resurser nog för att räcka till, för alla patienter. MEN sköterskorna, läkarna och alla som jobbade ansträngde sig enormt. Jag såg hur dom bemötte kritiken med ödmjukhet, välvilja och jag såg hur dom ansträngde sig maximalt för att effektivisera, hålla humöret uppe och föröka hjälpa all på bästa sätt som möjligt. Dom var helt enkelt fantastiska!”

FOTO: Instagram, IBL

Annons