Mr Big till attack mot Carrie Bradshaw: "Hon var en slampa"

Mr Big och Carrie fick varandra till slut. Men vägen dit var allt annat än simpel. Nu går Chris Noth, som spelar Mr Big, till hård attack mot Sarah Jessica Parkers rollfigur, och menar att hon hade alldeles för många älskare. "Carrie var en slampa", säger han.
sex

Det var 1998 som HBO började sända serien som kom att bli en total succé, nämligen “Sex and the city”. Förutom sex säsonger har även två filmer gjorts, och enligt rykten är en tredje rulle med Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte på gång. Ni som kan er SATC-historia har ju koll på den ständiga av-och-på-relationen mellan Carrie och Mr Big. Chris Noth, 59, som spelar karaktären, kan omöjligt förstå att folk suktar så efter en uppföljare.

– Jag vet inte hur man skulle förnya ”Sex and the city” och jag förstår inte suget efter det. Nu finns ”Girls” som är mycket tuffare och mer realistisk, säger han till News.com.au.

I samma intervju passar han också på att dissa Sarah Jessica Parkers, 49, karaktär.

– Det var Carrie som försökte göra Big till något han inte var. Han var alltid ärlig med vem han var, han var aldrig otrogen mot henne. Det är ett missförstånd att hon var ett offer för honom, så var det inte. Hon var en stark, smart kvinna. Men förhållandet fungerade helt enkelt inte. Han gick vidare och gifte sig medan hon… Hur många älskare hade hon? Hon var en riktig slampa, säger han och skrattar.

Halvfräscht sagt tycker vi.

I dag har Chris Noth en fast roll i serien “The good wife”.

SENASTE NYTT!