LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Morgans alkoholförbud – nu berättar han om Ullared-festen

27 maj, 2024 
För Morgan Karlsson är det viktigt att framstå professionell på Ullared – så pass att han nu även tar beslutet att inte dricka alkohol.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!Brand logo
Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!

Tittarfavoriten Morgan Karlsson, 51, slog igenom för 14 år sedan i tv-serien Ullared. Än idag är Morgan anställd på varuhuset, ett jobb som han gillar och tar på stort allvar.

När Hänt når butiksmedarbetaren berättar han om vikten av att vara professionell på jobbet.

Ullared-Morgans beslut om att sluta dricka alkohol

Morgan berättar nämligen att det bara några dagar innan intervjun inträffat en stor personalfest. Där blev personalen erbjudna fyra till fem gratis drinkar var, men trots det valde Morgan att inte dricka någon alkohol den kvällen.

– Jag valde för min situation, för jag är så pass officiellt känd att jag får mycket ögon på mig, så jag valde att vara nykter. Jag känner mig nöjd idag för jag inte har gjort bort mig och vet vad jag har sagt.

Annons

Är det något du alltid brukar göra på personalfester?

– Förr gjorde man ju inte det, när man inte var en offentlig person. Men om Gekås vill ha mig på en leverantörsträff uppe i Stockholm så vill jag visa att gör ett bra intryck, och inte åker upp och super och gör bort mig på kändisfester.

Därför är Ullared-Morgan inte nykterist

Morgan förklarar att han mått bättre av att inte dricka alkohol på jobbtillställningar.

– Jag har känt mig bättre de senaste tre åren, då jag inte druckit offentligt. Det kan jag göra på en annan fest när ingen har med det att göra.

Är du nykterist nu?

– Nej, jag har väl aldrig släppt öldrickandet utan jag har alltid druckit normalt. Så det vill jag inte påstå att jag är, men just på de här festerna så har jag känt att nej jag vill inte ha de på mig att jag sagt något olämpligt. Det känns inte bra.

FOTO: Hänt / TT

Annons