Monalisa Skinnari om att tvingas lämna Celebrity Ex on the beach

Efter en stark start i säsongen av Celebrity Ex on the beach 2020 kom chockbeskedet att Monalisa Skinnaris semester var slut, och att hon blev tvungen att packa sina väskor för att sedan resa hem från Brasilien.
– Jag ville stanna hela säsongen, säger Monalisa till Hänt i en intervju.
Slå på ljud

Dplays tv-program Celebrity Ex on the beach 2020 blev snabbt en succé efter att premiären drog igång. Den nya säsongen har nog lockat till sig en hel del tittare av anledningen att det endast är kända ansikten som medverkar och rest till Brasilien för att leva loppan samtidigt som de får besök av gamla ex.

De kända personer som deltar är handplockade och har tidigare medverkat i ett och annat tv-program. Bland annat kommer stora namn som Nina Glimsell, Josephine QvistBettina Buchanan, Adrijano ”Adde” Mijanovic, Annalisa Herascu, Sara BolayHaidar Juma, Arvid Stenbäcken och Gabriella ”Bella” Andersson att synas till i rutan.

Celebrity Ex on the beach 2020

FOTO: Dplay

Därför deltog Monalisa i Celebrity Ex on the beach 2020

En person som dyker upp som ett ex redan andra dagen i programmet är Monalisa Skinnari, 24, från Stockholm. Hon kopplas som ex till Dennis Mlivic, 21, som då håller på med Elin “Woodie” Skog, som även är Monalisas vän. Romansen mellan Dennis och Elin gick snabbt över, då Dennis inte kunde hålla fingrarna i styr från Monalisa.

När Hänt träffar Monalisa och frågar om varför hon ville medverka i Ex on the beach svarar hon med en motfråga:

– Varför vill man inte vara med i Ex on the beach? Fan, det är ju skitkul. Ett hus, vänner, alkohol, fest, bra väder, upplevelse, menar hon.

Men lika snabbt som Monalisa dök upp i programmet, så lämnar hon också.

I det sjätte avsnittet, kort efter en intim stund mellan Monalisa och Dennis, så plingade den berömda ”paddan” till med ett meddelande till deltagarna. I meddelandet stod det att Monalisas semester var slut och att hon snarast skulle packa sina väskor för att resa hem från Brasilien.

Monalisa lämnar Ex on the beach 2020

FOTO: Dplay

”Jag åkte fem minuter efter en sexakt”

Monalisa berättar för Hänt att hon hade ett önskemål om att få stanna hela säsongen, därför blev hon väldigt chockad över beskedet.

Men varför produktionen inte lät det bli så fick hon inget svar på.

– Jag ville stanna hela säsongen om jag skulle vara med. Så planen var ju att jag skulle stanna hela säsongen, säger Monalisa till Hänt och fortsätter:

– Jag åkte ju ut väldigt fort. Så jag har ju ändå ex som kommer in till mig senare i säsongen, men då är inte jag i huset.

Eftersom Monalisa hade planer och förhoppningar om att få stanna betydligt längre i paradiset än vad det blev, ledde beskedet till en stor besvikelse.

– Jag tycker det är skittråkigt. Jag åkte fem minuter efter en sexakt. Så det var jätteotippat, alla blev jätteförvånade, säger Monalisa till Hänt och fortsätter:

– Jag var inte alls beredd på det. Det var ju liksom precis när man har varit på toaletten, så kommer paddan in, och så ba ‘Monalisas semester är slut’, mitt på dagen också?

Monalisa fick lämna Ex on the beach 2020

FOTO: Dplay

Monalisa är även ledsen för att hon inte fick någon förklaring för varför just hon blev tvungen att lämna.

– Jag vet inte, jag kanske inte var ‘Dramalisa’ som jag var i min förra säsong, konstaterar Monalisa till Hänt.

”Inga löften”

När Hänt når produktionen angående beslutet om Monalisas semester är det inga tveksamheter.

– Inga löften delas ut kring hur länge deltagare får stanna i programmet, Mathilde Albinsson, pressansvarig för programmet, till Hänt.

FOTO: Dplay

SENASTE NYTT!