LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Molly Sandéns oväntade kärleksdrag efter romansryktet

25 apr, 2020 
Molly Sandén och David Larson
I flera månader har det ryktats om att David Larson är Molly Sandéns nya kärlek.
Ett nytt inlägg på Instagram talar för att detta stämmer.
– Drömmig, skriver Molly till en bild på David.
Annons
Intervju med Molly Sandén under Grammisgalan 2020Brand logo
Intervju med Molly Sandén under Grammisgalan 2020

År 2013 träffade Molly Sandén, 27, kärleken i Danny Saucedo, 34. Det forna paret höll ihop i flera år och hann till och med förlova sig innan de bestämde sig för att gå skilda vägar förra våren.

I november började det spekuleras i att Molly gått vidare från uppbrottet och träffat någon ny. Detta efter att hon ändrade sin relationsstatus på Facebook till ”i ett förhållande”. Ett par veckor senare bekräftade Molly att det finns en speciell person i hennes liv.

– Jo, jag träffar en, sa hon till Hänt då.

Därefter har Molly Sandén setts umgås flitigt med musikern David Larson, både i jobbsammanhang men även privat. När Hänt återigen träffade Molly på Grammisgalan i februari svarade hon kryptiskt på frågan om det är David som är hennes nya flamma.

– Kanske det, kanske, sa artisten vid tillfället.

Kärleksfulla hälsningarna till varandra

I sociala medier har följarna kunnat se David och Molly Sandén tillbringa en hel del tid ihop de senaste månaderna. De har bland annat spelat in musik tillsammans i en stuga på Öland, där de höll sig isolerade från omvärlden.

Annons

David Larson har lagt upp flera bilder på Molly på Instagram, men dessa inlägg handlar främst om hennes musikaliska talang och talar inte för att deras relation skulle vara romantisk. De båda lämnar dock titt som tätt ett rött hjärta i kommentarsfälten till varandras inlägg.

Molly Sandéns oväntade drag

Molly har tidigare lagt upp gruppbilder där David är med – men nu har artisten för första gången delat med sig av en bild på bara honom. Även bildtexten talar för att det är just David Larson som är personen hon dejtar.

”Drömmig”, skriver Molly Sandén till bilden.

I kommentarsfältet verkar följarna inte vara speciellt förvånade över det kärleksfulla inlägget.

”Ni två”, hälsar en person i en kommentar.

”Ni är så söta!!”, skriver en annan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons