Molly Sandéns olycka – efter succén på P3 Guld: ”Sönder”

Molly Sandéns olycka – efter succén på P3 Guld: ”Sönder”

Molly Sandén fick ta emot två priser på P3 Guld för sin enorma framgång med musiken.
Men ett pris råkade gå sönder kort därefter.
– Jag vägrar erkänna, säger artisten i ett klipp på Instagram.
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar
Slå på ljud

Under förra året släppte Molly Sandén bland annat singeln Den som e den och hade låtar med i Netflix-serien Störst av allt. Hennes framgår har varit enorm – vilket blev tydligt på galan P3 Guld där hon fick ta emot två priser. Hon tilldelades priset Guldmicken för sina liveframträdanden och fick även utmärkelsen Årets pop.

När galans sista pris delades ut, vilket var Guldmicken som ges för det bästa liveframträdandet, berättade Molly Sandén betydelsen att få ta emot det. Det var stort för artisten då det betyder väldigt mycket känslomässigt för henne att få uppträda framför sina fans.

Känslosamma tacktalet på P3 Guld

– Fansen som har varit på mina spelningar har på något sätt räddat mig, sa Molly Sandén på P3 Guld och fortsatte:

– Att se folk sjunga med och göra låtarna till sina egna, då har jag känt att det är värt det. Man måste våga vara personlig, det måste vara lite jobbigt ibland. Det är så mäktigt att få stå på scen och se det live.

Även på Instagram skrev hon om lyckan över att få ta emot de två priserna.

”Ja ni ser ju. Helt jävla överlycklig är jag. TACK P3 och alla som röstat! Vill även passa på att name-droppa några genier som förtjänar alla tack i världen”, skriver Molly Sandén i inlägget där hon tackar flera som jobbat med henne.

Molly Sandéns olycka efter galan

På Mollys lillasyster Mimmi Sandéns Instagram story kan man se att systern varit med som stöd i publiken. Efter prisutdelningen filmar hon Molly med sitt pris – som efter en olycka tydligt gått sönder. Det är en spricka i glaset på priset som systern filmar samtidigt som hon säger:

– Får jag fråga vem tror du att du är egentligen, som har gjort sönder ditt pris? säger Mimmi Sandén i videon.

Molly svarar då skämtsamt att hon råkat skapa ”ett nytt pris”.

– Jag glömde min flaska med bubbel och så tittade jag efter den och sträckte mig och sen hade jag ett nytt pris, säger hon.

– Erkänn du skulle drick upp slatten, svarar systern Mimmi då.

Molly försvarar sig då med en skämtsam ton.

– Jag vägrar erkänna, jag vägrar erkänna, jag är oskyldig.

På klippet har Mimmi Sandén dessutom skrivit att Molly endast hade priset i några minuter – innan det gick sönder i olyckan.

”Hon hade priset i hela 5 minuter innan hon gjorde sönder det! Gumman tror hon är rock’n’roll”, skriver systern retsamt.

FOTO: Adam Ihse/TT, Patrik Österberg/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN