Molly Sandéns nya ord om uppbrottet från Danny

Molly Sandén

Nu berättar Molly Sandén nya detaljer kring uppbrottet med Danny Saucedo.
- Jag tror att man måste få ett abrupt slut, man kan inte successivt säga hejdå, säger hon i podcasten Zia – om en låt med en vän.

I mars förra året bekräftade Molly Sandén, 27, att hon och Danny Saucedo, 33, valt att gå skilda vägar. Efter uppbrottet har Molly släppt ett helt album som handlar om sorg, kärlek som tar slut och krossade hjärtan.

Albumet Det bästa kanske inte hänt än har nu gjort att hon fått hela fem Grammis-nomineringar.

– Det är overkligt, det går inte att föreställa sig, säger Molly Sandén när Hänt träffar henne under presskonferensen för Grammis.

Utöver det har det forna paret varit rätt tystlåtna kring uppbrottet. Danny Saucedo har inte ens nämnt det i sin musik. Däremot bekräftade han för över en månad sedan att han hade en ny kärlek. Hans nya flickvän heter Anna Eriksson, är 24 år och jobbar som modell. Även Molly har idag en ny pojkvän, vilket hon bekräftade för Hänt i december.

– Jo, jag träffar en, sa Molly Sandén till Hänt och bekräftade att hon är i en relation.

Mollys nya ord om uppbrottet

När Molly gästar Oscar Zias podcast pratar de både musik och relationer. När de kommer in på kärlek och uppbrott säger Molly att hon inte tror på att det går att göra slut successivt – utan att man måste rycka av plåstret helt.

– Jag vet inte om det går att bromsa in i god tid och lugn eller i lugn och ro, jag tror inte det finns några bra break ups. Det gör för ont att säga hejdå till någon man spenderat så mycket tid med och som man tyckt så mycket om, det är så mycket olika dimensioner man fått se av varandra. Jag tror att man måste få ett abrupt slut, man kan inte successivt säga hejdå till det här och det här.

Hon förklarar vidare att alla uppbrott är olika från par till par och att det inte finns något facit på vad som är rätt och fel. Samtidigt som hon medger att uppbrott är smärtsamma säger hon att hennes och Dannys var så smärtfritt det kunde vara.

– Jag tyckte ändå att mitt senaste break up var så smärtfritt som det bara kunde bli, vi försöka verkligen göra det med så mycket respekt och kärlek till varandra som möjligt, säger hon i podcasten.

FOTO: TT/Marcus Ericsson, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!