TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Molly Sandéns nya ord om kärleken

06 feb, 2020 
Linnea Lundgren
Molly Sandén
Länge har det viskats om vem Molly Sandéns nya kärlek kan vara. Nu kommenterar hon själv ryktena för Hänt.
Annons
Molly Sandéns bild efter kärleksavslöjandet hyllas: ”Kär”Brand logo
Molly Sandéns bild efter kärleksavslöjandet hyllas: ”Kär”

Det var i mars förra året som Molly Sandén, 27,  och Danny Saucedo, 33, valde att gå skilda vägar efter sex år tillsammans. Uppbrottet var känslosamt och sedan dess har Molly släppt ett helt album som handlar om sorg, kärlek som tar slut och krossade hjärtan.

Albumet Det bästa kanske inte hänt än har nu gjort att hon fått hela fem Grammis-nomineringar.

– Fan vad jag inte trodde det här för några år sedan och jag har drömt om det så mycket, säger Molly till Hänt på Grammys-galans röda matta.

Hyllar bandmedlemmen

I december bekräftade Molly för hänt att hon var i ett förhållande men ville då inte kommentera mer kring vem hon var tillsammans med. Sedan dess har hennes fans och följare spekulerat vilt kring vem som kan vara målet för hennes kärlek.

På Instagram har man kunnat se Molly tillsammans med David Larson då de bland annat har varit på turné tillsammans och gjort diverse resor med vänner. David Larsen har tidigare varit ett par med skådespelerskan Félice Jankell, 27, men förhållandet tog slut 2018. I flera inlägg kan vi se hur David hyllar Molly för hennes musikaliska talang och härliga personlighet.

Annons

Även Molly visar bandmedlemmen kärlek när hon kommenterar under hans bilder med hjärtan och “snygging” – något som har fått flera att tro att de båda musikerna är mer än vänner.

Molly Sandéns kryptiska svar

Om Molly och David Larson är ett par är dock ännu oklart. När Hänt frågar henne om ryktena under Grammys-galan svarar hon kryptiskt:

– Kanske, kanske.

Vidare säger Molly att hon är mycket gladare nu än när hon skrev sin förra skiva och bekräftar återigen att hon har “träffat någon”. Är det David Larson som är denna “någon” återstår att se men oavsett vad så är vill vi på Hänt önska Molly och hennes kärlek all lycka till och glädje i livet!

FOTO: TT

Annons