Molly Sandéns nya erkännande om relationen med Danny

Molly Sandén erkänner kraschen.

Nu berättar Molly Sandén om den totala kraschen som inträffade under hennes och Danny Saucedos förhållande.
– Jag såg ner på mig själv, kände att jag gått förbi egna principer och hade tappat mig själv, säger hon i P3 Musikdokumentär.

Tidigt under 2019 kom uppgifter om att artistparet Molly Sandén, 26, och Danny Saucedo, 33, gått skilda vägar – efter sex år tillsammans.

I mars berättade Molly själv om uppbrottet för första gången i radiokanalen Mix Megapol.

– Jag festar ensam just nu, så att säga, förklarade hon i programmet Gry Forssell med vänner.

Molly Sandéns erkännande om Mello

När paret fortfarande var tillsammans medverkade Molly Sandén i Melodifestivalen 2016 med bidraget Youniverse. Nu berättar Molly i P3 Musikdokumentär att hon ställde upp i Melodifestivalen – trots att magkänslan sa nej.

I dokumentären förklarar Molly hur hon blev uppringd av Danny Saucedo som berättar att han varit med och gjort en ”riktig vinnarlåt”– och hon tackade ja, trots att hennes magkänsla sa helt emot när det gällde låten som hennes dåvarande pojkvän var så ivrig om.

– ”Mello, jag ska inte vara med där”, tänkte jag. Men så åkte jag dit, vi skrev klart den och så var det inskick typ dagen efter. Jag hann inte känna på det, det blev en impulsgrej. Tåget rullades i gång och det var för sent att hinna känna efter. Det var ”nu ska vi vinna Melodifestivalen”. Jag tror att det märktes och det blev pinsamt, man hade helt plötsligt något att förlora, säger Molly Sandén i podcasten.

Egna orden om kraschen

Låten slutade på sjätte plats i finalen och Molly mådde otroligt dåligt efteråt. I dokumentären får lyssnarna höra hur Molly Sandén drabbades av paranoia och trodde att människor gjorde narr av henne. Hon kände att allt blev ett fiasko.

– Som vän var det jättesvårt att se. Man fick ta hand om henne, det var en supermegakrasch, berättar vännen och artisten Miriam Bryant i P3 Musikdokumentär.

Molly Sandén berättar vidare att hon alltid lyssnat på vad andra sagt, vilket gjorde att hon trots allt ställde upp med låten hon inte kände sig bekväm med.

– Jag såg ner på mig själv, kände att jag gått förbi egna principer och hade tappat mig själv. Jag backade i utvecklingen, och så gjorde jag samma sak en gång till. Jag var så besviken på mig själv, säger hon.

FOTO: TT/Karina Ljungdahl, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!