Molly Sandéns mystiska besked om nya kärleken

Molly Sandéns mystiska besked om nya kärleken efter uppbrottet från Danny Saucedo.

I början av året meddelade Molly Sandén att hon och Danny Saucedo gått skilda vägar efter sex år som par.
Hittills har Molly inte gått ut med att hon träffat någon ny – men nu verkar det som att hon har en ny speciell person i sitt liv.
På Facebook har hon nämligen angett att hon är ”i ett förhållande”.

Det var i direktsänd radio som artisten Molly Sandén, 27, avslöjade att den sex år långa relationen med Danny Saucedo, 33, hade tagit slut. Vid tillfället hade Molly precis släppt singeln Den som e den, där hon bland annat sjunger om att beställa drinkar till en. Efter att ha hört texten frågade programledaren Malin ”Praktikant-Malin” Stenbäck rakt ut om förhållandet med Danny var över.

– Är Molly Sandén singel nu?, frågade Malin.

– Jag festar ensam just nu.. så att säga, svarade Molly och fortsatte:

– Det kanske är lite deppigt, men det kan också vara något fint med det på något sätt. Det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

Ville inte prata om uppbrottet

Efter avslöjandet uttalade sig Molly om uppbrottet ett par gånger, men bad sedan om att sluta få frågor kring deras brustna förhållande. I en intervju med tidningen Elle förklarade Molly att hon inte ville att fokuset i hennes karriär skulle handla om uppbrottet från expojkvännen.

– Även om jag sjunger om privata saker är jag en fullständig människa i mig själv och vill kunna stå för mig själv utan att det mest intressanta med mig är att jag haft ett förhållande med en person som också råkar vara känd, sa hon till tidningen.

Men några veckor senare gjorde Molly Sandén en vändning och bestämde sig för att i fortsättningen berätta öppet om den avslutade relationen med Danny, vilket hon även gör på albumet Det bästa kanske inte hänt än.

– Även om jag föredrar att inte prata om honom så gör jag det. Alla frågar om honom, alla analyserar vad som hänt. Jag ville inte hålla inne med något den här gången, sa hon då till Svenska dagbladet och fortsatte:

– Att inte säga något illa om någon annan är ”the story of my life”. Och jag vill inte vara där längre, jag tar hellre smällarna. Han får väl skriva något taskigt om mig då.

Mollys hint om nya förhållandet

Efter uppbrottet har Molly Sandén inte gått ut med att hon träffat någon ny. Men nu verkar hon ha funnit en ny speciell person i sitt liv. På Facebook har hon nämligen angett att hon är ”i ett förhållande”. Det framgår däremot inte när relationsstatusen ändrades, och det finns inte heller någon ytterligare information om vem den nya kärleken är eller hur länge de varit tillsammans.

De senaste veckorna har det även hintats om att Danny Saucedo hittat kärleken igen, något han själv svarat mystiskt om ett flertal gånger. Enligt uppgifter till Hänt.se är det modellen Anna som får hans hjärta att banka extra, och på sociala medier kan man se hur de två lämnar kärleksfulla hälsningar till varandra.

Hänt har sökt Molly Sandén via hennes management för en kommentar.

FOTO: TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!