Molly Sandéns mormor rasande efter tatueringen: "Var hotfullt"

Molly Sandéns mormor rasande efter tatueringen: "Var hotfullt"

Molly Sandén har två tatueringar – men båda sitter på ställen som hon lätt kan gömma. Nu berättar artisten nämligen att hennes egen mormor blivit rasande. – Det var hotfullt och jag blev rädd, säger hon.

Det var förra året som Molly Sandén, 25, bestämde sig för att göra en diabetes-tatuering. Artisten, som diagnosticerades med diabetes typ 1 för fem år sedan, har tidigare berättat att hon haft svårt att acceptera sin sjukdom.

“Första natten på sjukhuset låg jag klarvaken och skrev en och samma mening om och om igen i anteckningarna på min telefon… “Jag har diabetes, jag har diabetes, jag har diabetes…”. Det spelade ingen roll hur många gånger jag skrev det. Varje gång kändes det lika främmande och overkligt. Jag kunde bara inte acceptera det”, har Molly Sandén tidigare skrivit på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Mollys vändning inför bröllopet med Danny

Men förra året bestämde hon sig för att i stället uppmärksamma sin sjukdom. Då valde artisten att göra en tatuering på sitt finger med en symbol som betyder “I am greater than my highs and lows”, det vill säga “jag är större än mina toppar och dalar”.

– Jag ville verkligen göra en diabetes-tatuering och när jag hittade det här tecknet kände jag att det var fint och talade till mig. Det står för att jag är bättre än mitt höga och låga blodsocker. Jag satte den på långfingret, “fuck you”-fingret, av en anledning. För ibland känns det bara som att man vill ge fingret och det känns lite skönt, säger hon i podcasten “Värvet”.

Danny Saucedo och Molly Sandén har varit ett par sedan 2013.

Danny Saucedo friade till Molly Sandén på Kilimanjaros topp 2016.

Nu planerar drömparet att gifta sig...

...Om de inte redan har gjort det, det vill säga. Nyligen publicerade Danny en video på sin Instastory där han säger att han är "gift med en vinnare". Dessutom lade han upp den här bilden på Mollys ring.

Men även om Molly själv blev nöjd med sin tatuering, kände hon sig tvungen att dölja den för en viss person som inte skulle uppskatta den lika mycket.

– Jag gömde den för min mormor, för hon har hotat med allt möjligt om jag tatuerar mig. Inte att göra mig arvslös, men det var annat. Det var hotfullt och jag blev rädd, så båda mina två tatueringar har jag gömt för henne. Den andra sitter liksom på foten, säger Molly Sandén i podcasten.

Men till slut fick ändå artistens mormor reda på vad hennes barnbarn hade gjort i hemlighet – och blev upprörd.

– Mormor har sett mina tatueringar nu. Hon blev arg och suckade lite, säger Molly Sandén i podcasten och skrattar.

LÄS OCKSÅ: Detaljen får fansen att rasa efter Dannys bild: ”Fy fan”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN