LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Molly Sandéns hyllas för isoleringen med David Larson

10 apr, 2020 
Det har länge ryktats om att Molly Sandén och musikern David Larson är ett par.
Nu hyllas artisten efter att ha isolerat sig tillsammans med nya kärleken.
Annons
Intervju med Molly Sandén under Grammisgalan 2020Brand logo
Intervju med Molly Sandén under Grammisgalan 2020

Det var i december förra året som Molly Sandén bekräftade att hon är i en ny relation efter det omtalade uppbrottet från Danny Saucedo.

– Jo, jag träffar en, sa Molly Sandén till Hänt under pressträffen för Grammisgalan och på frågan om hon och denne person var ett par svarade hon ja. Men vem den lycklige var valde hon att hålla för sig själv – något hon valt att vara förtegen om än idag.

Det har däremot inte hindrat fansen att spekulera kring vem personen som Molly hållet kärt här är. På Instagram har fansen kunnat se Molly tillsammans med David Larson – både på turné och privat.

I flera inlägg kan vi se hur David hyllar Molly för både det ena och det andra, och Molly gör det samma till David.

När Hänt ställde frågan till Molly, om hon och David är ett par, svarade hon kryptiskt:

– Kanske det kanske.

Parets isolering på Öland

Under fredagen släpper Molly, Victor Leksell och Joakim Berg en ny version av Kents låt Sverige, som ett initiativ för att stötta Radiohjälpens insamling för coronavirusets riskgrupper i Sverige.

Annons

I Sony Musics pressmeddelande om låtsläppet berättar Molly att hon spelat in sin del på Öland, där hon sitter isolerad med David.

– Efter att min konserthusturné blev inställd på grund av corona har jag och David som jag gör musik med isolerat oss här då jag har diabetes typ 1 och därmed tillhör en riskgrupp. Det var lika bra att åka bort och försöka göra något bra av det man kan, på distans. Vi kände att vi måste göra det med musik och istället för att skriva en egen låt så finns det ju en låt som nästan blivit en andra nationalsång för Sverige. Det är låten Sverige med Kent. Hela tanken med att göra det här är att samla in så mycket pengar som möjligt, säger hon i pressmeddelandet.

Och hyllningarna låter sig inte vänta. På Mollys Instagram fullkomligt haglar nu gillamarkeringar och hjärtan in.

“Asså hur fint? Å låten wow😭😩 Ni är grymma”, skriver en medan en annan hyllar artisten för hennes engagemang i en svår tid:

FOTO: TT/@MOllys 

Annons